Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τα καλύτερα έρχονται…

Τα καλύτερα έρχονται…

gondas foufis papapetrou

Η αρχή έγινε! Δεν προδικάζει τη συνέχεια, όμως η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει την πρόταση της ΕΟΚ για αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής των τεσσάρων διαιτητών της Ευρωλίγκας, είναι ένα… σημάδι. Κι η διαδικασία ήταν τέτοια, που έφερε την Ομοσπονδία σε δεινή θέση.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών απέρριψε την αίτηση αναβολής, που κατέθεσε ο κ. Καραχάλιος και προχώρησε. Οι Γιάννης Μαύρος και Γιάννης Μαρακάκης ανέλυσαν τα επιχειρήματα των “γκρίζων” (Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης, Πέτρος Παπαπέτρου και Ηλίας Κορομηλάς, με τον τελευταίο να μην παρίσταται λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό), ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάθεση των Λάζαρου Βορεάδη και Χρήστου Χριστοδούλου (κατέθεσε υπόμνημα), οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό των συναδέλφων τους.

Το ΑΣΕΑΔ έδωσε το δικαίωμα στις δύο πλευρές να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την Τετάρτη (15/11), κάτι που είναι μάλλον αναγκαίο για την ΕΟΚ, που εμφανίστηκε ανέτοιμη να εκδικάσει. Το Συμβούλιο θα αποφασίσει, όμως ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Ομοσπονδία… Οι τέσσερις διαιτητές ζητούν με την προσφυγή τους να συμπεριληφθούν στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ως έχοντες αναφαίρετο δικαίωμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…