Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Συνεχίζεται η “κυανέρυθρη” ενδυνάμωση

Συνεχίζεται η “κυανέρυθρη” ενδυνάμωση

22519386 1904279642921266 6064716906675989832 n

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola συνεχίζει τις βελτιωτικές κινήσεις σε όλα τα μέτωπα, προκειμένου να ενδυναμώσει την αγωνιστική εικόνα του. Σε τούτο το πλαίσιο, οι “κυανέρυθροι” ήλθαν σε συμφωνία με την εταιρία, “Activa Hellas“, όπως και με το ψητοπωλείο, “Το πλατειάκι μας“.

Η ανακοίνωση του “Ιστορικού” για τη συνεργασία με την “Activa Hellas:

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλιούς χορηγούς και υποστηρικτές.H οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ καλοσωρίζει έναν ακόμα “σύμμαχο” της, την εταιρία Activa Hellas.

Λίγα λόγια για την εταιρία Activa Hellas
Η Activa Hellas είναι μια από τις κυριότερες Βιομηχανίες κάθετης παραγωγής εντομοαπωθητικών προϊόντων και εντομοκτόνων στην Ελλάδα με έδρα την Κόρινθο. Ιδρύθηκε από τα αδέρφια Νικόλαο και Αθανάσιο Παπαπετρόπουλο, οι οποίοι “κληρονόμησαν” τον ενθουσιασμό του και την τεχνογνωσία, πολλών επιτυχών δεκαετιών που είχαν προηγηθεί στην παραγωγή αντίστοιχων προϊόντων, από το πατέρα τους Στυλιανό Παπαπετρόπουλο που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1978.

Επικοινωνία: www.actrivahellas.gr Tηλ. 27430-26367 E-mail info@activahellas.gr

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους”.

Η ανακοίνωση του “Ιστορικού” για τη συμφωνία με το ψητοπωλείο, “Το πλατειάκι μας”:

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλιούς χορηγούς και υποστηρικτές.

Συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος της ομάδας μπάσκετ θα είναι στην περίοδο 2017-2018, το ψητοπωλείο “Το πλατειάκι μας” του οποίου την διεύθυνση έχει ο πρώην παίκτης του συλλόγου, Μάκης Δρελιώζης. Ένα από τα στέκια των φίλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα είναι και φέτος στην πλατεία του Αγίου Σώστη, “Το πλατειάκι μας”.

Διεύθυνση: Β4,, Θεόκλητου, Αθήνα 117 45, Ανοιχτά σήμερα: 5:30μ.μ.–12:30π.μ., Τηλέφωνο: 21 0931 5136

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…