Κεντρική NBA Συγκλόνισε ο Έρβινγκ, νίκησαν ξανά οι Σέλτικς! (vid)
NBA

Συγκλόνισε ο Έρβινγκ, νίκησαν ξανά οι Σέλτικς! (vid)

kyrie irving celtics

Το τρελό “τρένο” των Μπόστον Σέλτικς δεν σταμάτησε ούτε στην Ατλάντα. Οι “κέλτες” πέτυχαν την συνεχόμενη νίκη τους, επικρατώντας των Χοκς με 110-107, στο μεγαλύτερο σερί επιτυχιών της ομάδας τα τελευταία 7 χρόνια!

Παρά το γεγονός ότι οι Σέλτικς διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενοι μονάχα 95.9 πόντους ανά 100 κατοχές ( καλύτερη επίδοση τα τελευταία 14 χρόνια), η επίθεση ήταν αυτή που τους χάρισε τις απαιτούμενες λύσεις, με τον Κάιρι Έρβινγκ να είναι εκθαμβωτικός.

Συγκεκριμένα, ο “Uncle Drew” σκόραρε 35 πόντους με 14/22 σουτ ενώ μοίρασε 7 ασίστ κι έκανε μονάχα 2 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής! Ο τρόπος που έμπαινε στο καλάθι μετά το πικ-εν-ρολ ήταν υποδειγματικός, με τη δεξιοτεχνία του στον τομέα της ντρίμπλας να είναι απαράμιλλη. Όταν έβρισκε χώρο, δεν δίσταζε να σουτάρει από μέση και μακρινή απόσταση ενώ σκόραρε και δύο τρομερά κρίσιμα καλάθια στα τελευταία 100 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας τη νίκη.

Ο Τζέισον Τέιτουμ πρόσθεσε 21 πόντους με 3/5 τρίποντα, εκμεταλλευόμενος τα ρήγματα που προκαλούσε ο Έρβινγκ στην αντίπαλη άμυνα ενώ ο Αλ Χόρφορντ είχε 15 πόντους, 10 ριμπάουντ κι 9 ασίστ, στη συνηθισμένη, all-around προσφορά του.

Από πλευράς Ατλάντα, ο Ντένις Σρέντερ ηγήθηκε ξανά του συνόλου του Μάικ Μπούντενχολζερ με 23 πόντους ενώ οι Ντέντμον και Μπελινέλι συμπλήρωσαν από 19.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…