Κεντρική Γυναίκες Πρώτη προπόνηση στην Κοζάνη

Πρώτη προπόνηση στην Κοζάνη

ethniki gunaikwn 2

Η Εθνική Γυναικών βρίσκεται στην Κοζάνη, για την αναμέτρηση με την Μεγάλη Βρετανία (15/11) και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι παίκτριες της Ελλάδας προπονήθηκαν στο Κλειστό της Λευκόβρυσης, όπου θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία επίσημη αναμέτρηση για το 2017.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης ο Κώστας Κεραμιδάς ανέφερε: “Η Ομάδα συγκεντρώθηκε την περασμένη Δευτέρα και παίξαμε ήδη ένα παιχνίδι στην Πορτογαλία. Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα και το απέδειξε στον αγώνα με το Ισραήλ όπου κέρδισε στη β’ παράταση μετά από ένα συγκλονιστικό ματς. Έχει τέσσερις παίκτριες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και η μία παίζει και στο WNBΑ. Παράλληλα οι δύο γκαρντ της αγωνίζονται στο ισπανικό και τσέχικο πρωτάθλημα. Είναι αναμφισβήτητα μια ομάδα ποιότητας. Αυτή τη φορά στον όμιλο δεν έχουμε μεγαθήρια, αλλά υπάρχουν ομάδες ικανές να μας κερδίσουν ανά πάσα στιγμή”.

Για το γήπεδο στην Κοζάνη: “Το γήπεδο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αντίστοιχα γήπεδα του εξωτερικού και εύχομαι να χρησιμοποιηθεί από ομάδες υψηλού επιπέδου. Ελπίζω οι φίλαθλοι να το γεμίσουν την Τετάρτη”.

Εκ μέρους των παικτριών μίλησε η Ελεάννα Χριστινάκη: “Η Εθνική Ομάδα ξεκινάει από την άμυνα και εκεί θα πρέπει να δώσουμε έμφαση. Χαιρόμαστε που παίζουμε στην Κοζάνη και θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Επίσης θα πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο του προπονητικού τιμ για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι μεγάλη μας η χαρά που παίζουμε στην Κοζάνη μια πόλη που αγαπάει το μπάσκετ και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους της περιοχής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…