Κεντρική NBA Πόποβιτς: “Δεν έχω ξαναδεί τραυματισμό σαν του Λέοναρντ”
NBA

Πόποβιτς: “Δεν έχω ξαναδεί τραυματισμό σαν του Λέοναρντ”

kawhi leonard gregg popovich san antonio spurs

Το μυστήριο γύρω από τον περιβόητο τραυματισμό του Καουάι Λέοναρντ στον τετρακέφαλο συνεχίζεται. Ο ηγέτης των Σαν Αντόνιο Σπερς δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς φέτος και δεν έχει κάνει καμία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, με τον κόουτς των “σπιρουνιών”, Γκρεγκ Πόποβιτς να εκφράζει τη σύγχυσή του για την κατάσταση αυτή.

Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο“, τόνισε ο “Pop“, μιλώντας στον δημοσιογράφο του ESPN, Μάικλ Ράιτ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι κι ο Τόνι Πάρκερ υποφέρει από τραυματισμό στο ίδιο σημείο, μόνο που η δική του κατάσταση ήταν πολύ σοβαρότερη, εξ ου κι η απουσία του από τα παρκέ το τελευταίο 6μηνο.

Ουδείς έχει ιδέα πότε θα γυρίσει ο Λέοναρντ στην αγωνιστική δράση, με τον Πόποβιτς να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να μαντέψουμε, προκειμένου να βρούμε το ακριβές χρονοδιάγραμμα: “Είναι σαν την πολιτική, όλα είναι ανοησίες και δεν σημαίνουν τίποτα”.

Ο Λέοναρντ θεωρείται από την πλειοψηφία του κοινού ως ένας εκ των 5 κορυφαίων παικτών του πλανήτη, με 25.5 πόντους ανά αγώνα την περσινή σεζόν και με 2 βραβεία κορυφαίου αμυντικού της χρονιάς στο ενεργητικό του. Εν απουσία του, πάντως, οι Σπερς τα πηγαίνουν αρκετά καλά (11-7), με τον κόουτς Πόποβιτς να έχει τον τρόπο, ώστε να καλύψει μαεστρικά την απώλεια αυτή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…