Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Πρέπει να κερδίσουμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

Πασκουάλ: “Πρέπει να κερδίσουμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

pasqual

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (1/12) την Ουνικάχα Μάλαγα, για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους “πράσινους” να επιθυμούν να διατηρήσουν απόρθητο κάστρο τους και να πανηγυρίσουν την πέμπτη σερί νίκη τους στη διοργάνωση.

“Θα είναι μία από τις πιο δύσκολες αντιπάλους για μας. Είναι επικίνδυνο το αυριανό παιχνίδι. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι τρία, η ενέργεια στην άμυνα, το επιθετικό τρανζίσιον και η έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς σωματικά και από πλευράς ενέργειας και αν το κάνουμε θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε λόγω του στυλ παιχνιδιού της”, τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ και πρόσθεσε:

“Η έδρα είναι πλεονέκτημα, αλλά το κακό είναι ότι οι νίκες ανήκουν στο παρελθόν. Εμείς μιλάμε για το μέλλον και για το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο μας γιατί μαζί του είμαστε πιο δυνατοί και αύριο θέλουμε όλοι να έρθουν και να μας βοηθήσουν γιατί τους χρειαζόμαστε. Όμως κι εμείς πρέπει να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας για να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι”.

“Είναι γενικά μια μακριά εβδομάδα για όλους μας, παίζαμε Παρασκευή, μετά δεν παίξαμε το Σαββατοκύριακο και κάποιοι παίκτες έλειπαν. Πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά γιατί δεν υπάρχουν δικαιολογίες αν δεν κερδίσουμε“, κατέληξε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…