Ώρα διπλού!

kalathis

Ύστερα από δύο “βαριές” εκτός έδρας ήττες από Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σπάσει… το ρόδι μακριά από την έδρα του στην Ευρωλίγκα και να φύγει με το διπλό από τη Βιτόρια. Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν απόψε (21:00) την Μπασκόνια, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, κι επιθυμούν να βάλουν για πρώτη φορά φέτος θετικό πρόσημο στο ρεκόρ τους.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στο 2-2, εκμεταλλευόμενη την έδρα της. Με νίκη επί της Μπασκόνια, θα ανέβει στο 3-2 και θα πάει με άλλο αέρα στο ΣΕΦ την ερχόμενη εβδομάδα, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Καταλανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με τους Βάσκους, οι οποίοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του τραυματία Τζόρνταν ΜακΡέι. Το έργο του Παναθηναϊκό μόνο εύκολο δεν θα είναι στη Βιτόρια, μιας και οι Βάσκοι ψάχνουν απεγνωσμένα την πρώτη τους νίκη, μετά το αρχικό 0-4, ενώ στον πάγκο τους θα βρίσκεται για πρώτη φορά σε αγώνα Ευρωλίγκας ο νέος προπονητής τους, Πέδρο Μαρτίνεθ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σάσα Πουλκ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μουρθία – Μάλαγα 74-80

Στο Final Four του BCL πέρασε η Μάλαγα. Η Ουνικάχα Μάλαγα  πήρε την νίκη στο πρώτο Ισπανικ…