Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Όποιος δουλεύει δικαιώνεται”

“Όποιος δουλεύει δικαιώνεται”

Τεράστια χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, που την έστειλε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε μετά την αναμέτρηση ότι όποιος δουλεύει σε βάθος χρόνου δικαιώνεται.

Αναλυτικά:

“Το να πω ότι είναι μια τεράστια νίκη είναι λίγο. Πάμε στον τελικό, είναι νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνει κανένας πως είναι τεράστια νίκη. Το μπάσκετ έχει να κάνει με την ενέργεια του παίκτη για 40′. Με αυτό τον κόσμο και τη βοήθειά του μπορούμε να βγάλουμε ενέργεια. Θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτή τη βοήθεια. Έχουμε περάσει μια δύσκολη φάση, όπως όλοι ξέρετε.

Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου. Από τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, τους μάνατζερ, το ιατρικό τιμ, που με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου, που με βοήθησαν με το πρόβλημα υγείας που είχα. Τέλος αφήνω τους παίκτες, που νομίζω ότι για 40′ έπαιξαν ο ένας για τον άλλον, για την ομάδα και την φανέλα. Όποιον έφερα από τον πάγκο βοήθησε. Θέλω να τους πω ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Τους είπα να χαρούν για 2-3 ώρες.

Μετά τα κεφάλια κάτω. Έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι και ένα δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε σε αυτό το ματς. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ψυχολογικό άδειασμα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε το παιχνίδι την Τρίτη”.

Για το αν αισθάνεται ότι υπάρχει… έξτρα κίνητρο, ύστερα από όσα γράφτηκαν τελευταία: “Για το πρώτο κομμάτι δεν έχω να πω κάτι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το μόνο που μπορώ και ξέρω να κάνω είναι να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα μέλη της ομάδας για να γίνουμε καλύτεροι. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τον Οκτώβριο. Χρειάζεται υπομονή. Αν την έχουμε ή όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Για το δεύτερο κομμάτι, πιστεύω στους παίκτες που έχουμε. Προσπαθώ να πάρω το καλύτερο. Θεωρώ ότι υπάρχει ανταπόκριση και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια”.

Για το αν θεωρούσε πως είναι «θέμα χρόνου» να έρθει ένα μεγάλο αποτέλεσμα: “Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μια νίκη που σε πάει στον τελικό. Αν πω ότι είματε 100% έτοιμοι, δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι. Δουλειά, δεν ξέρω κάτι άλλο, δουλειά. Όποιος δουλεύει σε βάθος χρόνου δικαιώνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – ΑΕΚ 84-68 – Τη «σκότωσαν» οι πρώην

Ο Απόλλων Πάτρας επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Basket League, κερδίζοντας την ΑΕ…