Κεντρική Elite League Οδοστρωτήρας Προδρόμου! “Πάτησε” την Καρδίτσα (vid)

Οδοστρωτήρας Προδρόμου! “Πάτησε” την Καρδίτσα (vid)

prodromou

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 πανηγύρισε ο Αρκαδικός. Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη επικράτησε δύσκολα εντός έδρας της Καρδίτσας με 64-58 και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα της Τρίπολης φέρει την υπογραφή του Γιάννη Προδρόμου. Ο 30χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Αρκαδικό στο θετικό αποτέλεσμα. Σημείωσε 26 πόντους (2/4 βολές, 6/9 δίποντα, 4/8 τρίποντα), σχεδόν τους μισούς των νικητών, ενώ είχε ακόμα 10 ριμπάουντ (7-3), 1 ασίστ και 4 κλεψίματα, βοηθώντας τα μέγιστα και στο πίσω μέρος του παρκέ. Το μοναδικό ψεγάδι του ήταν τα 3 λάθη που υπέπεσε σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Είμαστε μια ομάδα χωρίς προετοιμασία ωστόσο δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό. Έχουμε χάσει οριακά δύο παιχνίδια με ΑΕΛ εδώ και στην Αγιά. Στο μπάσκετ οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Αυτές οι λεπτομέρειες που μας στοίχισαν την προηγούμενη φορά τώρα ήταν με το μέρος μας. Ενεργοποιηθήκαμε περισσότερο σε αυτές τις δύο εβδομάδες που είχαμε δουλεύοντας πολύ σκληρά με τους προπονητές μας. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι κόντρα στον Παπάγου πλέον και μας δίνετε η ευκαιρία να πάρουμε και εκεί την νίκη θα ισορροπήσει τα πράγματα για εμάς”, δήλωσε ο Γιάννης Προδρόμου, μετά το τέλος του αγώνα.

Για το ψυχολογικό κομμάτι και την πίεση που υπήρχε: “Όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο τότε υπάρχει πίεση. Έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μην μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Από αύριο ξεκινά μια καινούρια μέρα για εμάς και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Δείτε πως ο Αρκαδικός έκανε “σεφτέ” στις νίκες:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…