Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ο προστάτης των “παρανόμων”

Ο προστάτης των “παρανόμων”

vasilakopoulos eska

Υπάρχουν δύο εκδοχές: Η μία είναι ότι γνωρίζει και ΚΑΛΥΠΤΕΙ τις παράνομες πράξεις. Η άλλη ότι δεν γνωρίζει, άρα είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για τη θέση που κατέχει. Εμείς, επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θα έκανε τέτοιο ατόπημα, θα δεχθούμε εξ ορισμού ότι δεν γνώριζε. Τώρα, όμως, έμαθε και πρέπει να δράσει άμεσα, να σταματήσει η ανομία στην ΕΣΚΑ και να γίνονται σύννομα οι ορισμοί. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ο προστάτης των παρανόμων.

Όπως ανέφερε, σε σχετική επιστολή του προς την ΕΣΚΑ ο Σπύρος Γκόντας “κατά παράβαση των άρθρων του Κανονισμού Διαιτησίας (Κεφαλαίο Α – Άρθρο 1- εδάφιο 4), που αναφέρει ότι είναι ασυμβίβαστη η ιδιότητα των μελών της ΚΕΔ, με την ιδιότητα του μέλους οργάνου διοίκησης της ΕΟΚ, ή Αθλητικής Ένωσης και Τοπικής Επιτροπής, της ΟΔΚΕ και των Συνδέσμων Διαιτητών, αθλητικού σωματείου, ΤΑΚ ή ΚΑΕ, καθώς και με τους διατηρούντες Πρακτορείο Προγνωστικών Αθλητικών Αγώνων, ή εμπορίας αθλητικών ειδών και του (Κεφαλαίου Ε – εδάφιο 2) που αναφέρει: Για τις ΚΕΔ των Αθλητικών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών ισχύουν και εφαρμόζονται αναλογικά οι ρυθμίσεις που αφορούν την ΚΕΔ της ΕΟΚ είναι Μέλη της ΚΕΔ – ΕΣΚΑ οι κ. Βιδάλης και Τεφτίκης, που ταυτόχρονα είναι και Μέλη του Δ.Σ του ΣΕΔΚΑ.

Επειδή οι ίδιοι, παρά τις δικές μου οχλήσεις, αρνούνται να παραιτηθούν της μίας από τις δύο τους ιδιότητες κι επειδή εγώ αρνούμαι να αποδεχτώ αυτή την παραβίαση του Κανονισμού Διαιτησίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, σε καλώ να επιλύσεις το θέμα”.

Αυτή η επιστολή έχει φτάσει από το πρωί στα χέρια του Γιάννη Αλεξόπουλου, ο οποίος είναι συνυπεύθυνος. Όπως ευθύνη ακέραιη φέρει κι ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ, Σπύρος Γκόντας. Και φταίνε όλοι, γιατί μπορεί εύκολα να τιναχθούν στο αέρα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, καθώς οι ορισμοί των διαιτητών στους αγώνες πάσχουν ακυρότητας. Όποια ομάδα θέλει μπορεί να προσφύγει και θα δικαιωθεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όπως και να ‘χει, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΟΚ, οφείλει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να επιβάλλει τη νομιμότητα και οι Θοδωρής Βιδάλης και Κώστας Τεφτίκης να επιλέξουν μια από τις δύο ιδιότητες. Θεωρώ ότι αμφότεροι είχαν άγνοια νόμου, γιατί διαφορετικά πρέπει να χάσουν και τις δύο θέσεις, αλλά αυτό είναι αδιάφορο αυτή τη στιγμή.

Αυτό που έχει σημασία είναι να ακολουθήσει η ΕΣΚΑ τις νόμιμες διαδικασίες. Άμεσα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…