Κεντρική NBA Ο Μάικ Τζέιμς δεν παίζει ποτέ δωρεάν! (pic)
NBA

Ο Μάικ Τζέιμς δεν παίζει ποτέ δωρεάν! (pic)

mike james suns

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται υπό το καθεστώς ενός two-way contract, κάτι που σημαίνει ότι οι Φοίνιξ Σανς του έδωσαν την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του στην ομάδα για 45 μέρες, με την προοπτική να μείνει στο ρόστερ ως το τέλος της σεζόν αν η απόδοσή του ήταν ικανοποιητική. Σε διαφορετική περίπτωση, θα υποβιβαζόταν στη G-League.

Ο Τζέιμς, όμως, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, έχοντας 12.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα στα 8 πρώτα ματς! Το γρήγορο στυλ των Σανς και η “τιμωρία” του Έρικ Μπλέντσο έχουν δώσει χώρο και χρόνο στον Τζέιμς, ώστε να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του στον επιθετικό τομέα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ένας τυχαίος φαν στο Twitter τον ρώτησε αν λαμβάνει χρήματα από την ομάδα, βασισμένος σε ένα γράφημα που απεικονίζει ότι ο Τζέιμς έχει μηδενικές αποδοχές από τη θητεία του στο Φοίνιξ!

Η απάντηση του Τζέιμς ήταν αφοπλιστική, καθώς έκανε παραπομπή στο καρφιτσωμένο tweet του λογαριασμού του, το οποίο γράφει “Δεν κάνω εκπτώσεις στις υπηρεσίες μου!“.

Οι παίκτες που δεσμεύονται με two-way contract θα λάβουν περίπου 204.000 δολάρια μετά το πέρας των 45 ημερών, αν κι ο Τζέιμς δεν θα περιοριστεί εκεί.

Βάσει των λεγομένων του τζένεραλ μάνατζερ των Σανς, ο Τζέιμς θα παραμείνει για πολύ καιρό στην ομάδα, με τις δύο πλευρές να είναι έτοιμες, ώστε να διαπραγματευτούν για μια ολοκαίνουργια συμφωνία, όπως αναφέρει το Arizona Sports.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…