Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές μας, σταματάμε εδώ…”

“Ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές μας, σταματάμε εδώ…”

Είναι γεγονός πως οι τελευταίες εξελίξεις (με την απόφαση από πλευράς ΚΑΕ να μην του επιτρέπει πλέον την παρουσία του στον χώρο που έχει το διαρκείας του, δηλαδή πίσω ακριβώς από τον πάγκο της ομάδας, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς γραπτώς να θίγει το ζήτημα της συμπεριφοράς του) έχουν πικράνει τον Κώστα Πανάκα, έναν άνθρωπο που είναι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ…

Πάντως ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ μετά την γραπτή δήλωση του Μπάνε Πρέλεβιτς και τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”, προτίμησε να χαμηλώσει τους τόνους και ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα εξής:

“Γράφτηκαν και λέχθηκαν πολλά χθες και σήμερα.
Πάρα πολλά.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράσταση σε εμένα και τον Ντικ (σ.σ. εννοεί τον Ντικμπασάνη, τον γνωστό οπαδό του ΠΑΟΚ που ήταν ο άλλος κάτοχος διαρκείας στο θέμα που δημιουργήθηκε με την ΚΑΕ και την κριτική στο ματς με τον Άρη) και θέλω και κάτι ακόμη:
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ.
Να σταματήσουμε τη σκληρή κριτική στον μπασκετικό ΠΑΟΚ και τη διοίκησή του, να σταματήσουμε το μπινελίκι, και να αφήσουμε το χρόνο να γιατρέψει τις πληγές μας.
Αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει.
Ο καιρός θα δείξει.
Ο Μπάνε ήταν κάποτε σημαία, και οι σημαίες πρέπει να παραμένουν πάνω ψηλά στον ιστό τους. Ο,τι λάθος και να κάνουν, ό,τι και να πουν.
Σας ευχαριστώ όλους ξανά, και να σταματήσουμε εδώ.
Καλό βράδυ σε όλο τον κόσμο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου [vid]

Στο έκτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Κολοσσού, ενώ είχε στ…