Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ψέμα ότι βρίσαμε, τους ενοχλεί η κριτική…”

“Ψέμα ότι βρίσαμε, τους ενοχλεί η κριτική…”

panakas

Μεγάλο “θόρυβο” προκάλεσε το θέμα με τους δύο κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την κριτική τους στον αγώνα με τον Άρη. Ο ένας κάτοχος διαρκείας είναι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ, Κώστας Πανάκας (παλαιότερα ήταν στο διοικητικό σχήμα που είχε δημιουργήσει ο Μπάνε Πρέλεβιτς, όταν αποτέλεσε παρελθόν η διοίκηση του Μιλτιάδη Κανώτα) κι ο άλλος παλιός συνδεσμίτης. Ο Πανάκας για το θέμα που προέκυψε, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero και είπε μεταξύ άλλων:

“Καλογραμμένη είναι η ανακοίνωση, για τόσο μεγάλη… Αυτοί έκαναν ένα Δ.Σ. μετά το παιχνίδι, μετά από αυτά που τους είπε ο Ζουρνατσίδης. Πήγε και είπε στον Μπάνε αυτοί μας έβριζαν“. Είναι ψέμα. Ο Μπάνε τρελάθηκε και βγάλανε αυτή την απόφαση. Δεν έπρεπε να μας φωνάξουν; Πώς βγαίνει η απόφαση, αφού δεν υπάρχει απολογία του ενόχου; Τι βρισιές του είπαμε; Τι του είπαμε; Του είπαμε “επιτέλους πάρε ένα τάιμ άουτ“. Στον ΠΑΟΚ είσαι προπονητής, θα έχει κι αυτό το πράγμα… Δεν είπα πως σωστά του είπαμε πάρε τάιμ άουτ. Αν δεν μπορείς αυτή την πίεση, μπορείς να γυρίσεις στις Εθνικές ομάδες. Δεν πήρε τάιμ όταν από έπεφτε η διαφορά από τους 15 πόντους.

Υπάρχει μια απόφαση που λέει πως μας αφαιρούν τα διαρκείας. Ποτέ δεν βρίσαμε. Είπαμε πάρε τάιμ άουτ έντονα, ναι το λέγαμε. Είναι βαρύ ολόκληρη η ΚΑΕ να ασχολείται με τον Πανάκα. Χθες με πήρε τηλέφωνο ο Μπάνε και είπε πως έχει απόφαση του Δ.Σ. μου θα με δυσαρεστήσει. Είπε πως μας αφαιρούν τα διαρκείας. Είπα δεν έπρεπε να μας καλέσουν και μου είπε “άσε με να το δω“.

Το πρόβλημα είναι η κριτική που κάνουμε στην ομάδα. Γιατί η ΚΑΕ δεν ψάχνει επενδυτή; Όταν είπα αυτά τα πράγματα στην Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, αυτοί χοροποπήδηξαν. Είναι λογικό με 3 νίκες σε 11 ματς να γίνεται κριτική. Γι’ αυτούς δεν είναι… Παίρνουν πληρωμένους δανεικούς από τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο…

Εμείς είμαστε το φυτώριο του Παναθηναϊκού; Ο Μπάνε δεν έχει ευθύνη στο χτίσιμο της ομάδας, δεν ασχολείται με το αγωνιστικό. Το έδωσε σε Ζουρνατσίδη και Σταυρόπουλο, αυτό είναι λάθος του. Δεν έφερε αυτός τους Αμερικανούς, τους άποντους, πλην του Τζόουνς.

Εγώ έστειλα μήνυμα στον Μπάνε και είπα δεν θα παρακαλάω να έρθω στο γήπεδο. Ο Μπάνε στο μήνυμα που του έστειλα, είπε “όπως επιθυμείς“. Θέλετε να μου αφαιρέσετε διαρκείας; Κάντε το. Εγώ δεν κλείνω το στόμα μου. Εγώ πήγαινα στο μπάσκετ πριν έρθει ο Μπάνε. Τους ενοχλεί η κριτική… Αυτό να πάω σε άλλο μέρος του γηπέδου, δεν ειπώθηκε. Εγώ θα τα δώσω τα διαρκείας, από ντροπή. Αυτό που έκαναν με προσβάλλει και θα τα δώσω τα διαρκείας. Επειδή προσβάλλομαι θα τα δώσω, όχι επειδή το ζητάνε αυτοί.

Καταρρίπτεται πως εγώ και ο Γιώργος (σ.σ. ο παλιός συνδεσμίτης) βρίζαμε. Ο προπονητής έκανε παράπονα στον Ζουρνατσίδη για εμάς και αυτός τα μετέφερε. Ο Καραμπέρης δεν ήταν στο Δ.Σ. και έμαθε πως το θεώρησε λάθος αυτό που έγινε. Ο Χρήστος γνωρίζει πράγματα και είναι παλιός. Εκτός από τον Μπάνε και τον Σταυρόπουλο, τους άλλους δεν τους ξέρω. Και δεν ξέρω πώς αυτοί έχουν την δύναμη να διώξουν οπαδούς. Δεν ξέρω γιατί κατέβηκε η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη (σ.σ. τόνισε στο instagram πως ήταν λάθος αυτό που έκανε η ΚΑΕ).

Αν δεν αντέχει η διοίκηση και ο προπονητής την πίεση, ας πάνε αλλού. Εχουν φτιάξει τα τελευταία χρόνια ένα άχρωμο μπάσκετ. Είναι ξένο αυτό που έγινε, αυτό με τους δανεικούς από τον Παναθηναϊκό. Είναι καθολική η αντίδραση των οπαδών να πάρουμε δανεικό. Το μπάσκετ μπορεί να είναι φτωχό αλλά πρέπει να είναι αξιοπρεπές. Με τέτοιες συμπεριφορές ο κόσμος απομονώνεται. Δεν είναι τυχαίο πως λίγος κόσμος πάει στο γήπεδο”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…