Κεντρική NBA Νίκη με εξωφρενική 3η περίοδο για τους Γουόριορς! (vid)
NBA

Νίκη με εξωφρενική 3η περίοδο για τους Γουόριορς! (vid)

steph curry kevin durant

Έχει αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν ότι η απόδοση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς χτυπάει “κόκκινο” στην 3η περίοδο κάθε αγώνα. Είναι το χρονικό διάστημα που η κορυφαία ομάδα του πλανήτη ξυπνά από το “λήθαργο”, μπαίνοντας με τρομερή μανία σε ασύλληπτους αγωνιστικούς ρυθμούς. Στο χθεσινό ματς εναντίον των Σίξερς, η συνθήκη αυτή επαληθεύτηκε περίτρανα.

Τι κι αν οι Σίξερς προηγήθηκαν με 47-28 στην 1η περίοδο; Οι Γουόριορς απάντησαν στην 3η περίοδο με ένα αμύθητο 47-15 (!), με αυτό το +32 να αποτελεί την ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης στην ιστορία του NBA, όσον αφορά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!

Το αποτέλεσμα; Οι “dubs” έφθασαν στη νίκη με 124-116, με “όπλο” την καταπληκτική απόδοση του Στεφ Κάρι. O “human torch” είχε συνολικά 35 πόντους με 11/22 σουτ ενώ πέτυχε συνολικά 20 πόντους στο 3ο δωδεκάλεπτο, 7 περισσότερους από όλους τους παίκτες των Σίξερς μαζί!

Το Γκόλντεν Στέιτ παρέδωσε μαθήματα τρανζίσιον παιχνιδιού κι ευστοχίας από μακριά στο διάστημα αυτό, με την πλειοψηφία των επιθέσεων να πραγματοποιούνται στα πρώτα δευτερόλεπτα της επίθεσης. Οι καλές άμυνες οδηγούσαν στο ανοικτό γήπεδο ενώ, η συνύπαρξη πληθώρας σουτέρ, καθώς και το “άστρο” του Κάρι οδήγησαν τους Γουόριορς σε ακόμα μία ιστορική επίδοση.

Τα highlights των Γουόριορς στην 3η περίοδο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…