Κεντρική NBA Τα 3α δωδεκάλεπτα ανήκουν στους Γουόριορς! (vid)
NBA

Τα 3α δωδεκάλεπτα ανήκουν στους Γουόριορς! (vid)

kevin durant warriors 1

Μπορεί ο Στεφ Κάρι να απουσίαζε αλλά η συνταγή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς παρέμεινε αναλλοίωτη. Με τρομερή απόδοση στην 3η περίοδο και με εξαιρετική ομαδικότητα στην επίθεση, οι “dubs” επιβλήθηκαν με 110-100 των Ορλάντο Μάτζικ, φθάνοντας τις 7 σερί νίκες.

Με το σκορ του ημιχρόνου στο 58-56, οι Γουόριορς έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα στο 3ο δωδεκάλεπτο. Συγκεκριμένα, το επιμέρους σκορ στο διάστημα αυτό κυμάνθηκε στο 32-19, με τους πρωταθλητές να “νικούν” τους αντιπάλους τους με 12.5 πόντους ανά αγώνα στην 3η περίοδο, όσον αφορά τα 7 τελευταία ματς!

Με καταπληκτική άμυνα, η οποία υποχρέωσε τους Μάτζικ να σκοράρουν μονάχα 5 φορές εντός πεδιάς, αλλά και με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, οι Γουόριορς πήραν διψήφιο προβάδισμα, το οποίο φρόντισαν να μην χάσουν έως το τέλος της διαδρομής.

Ακόμη, οι γηπεδούχοι μοίρασαν 35 ασίστ σε 44 εύστοχα σουτ, φθάνοντας για 4η φορά φέτος σε μια τόσο υψηλή επίδοση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιπες ομάδες του NBA το έχουν καταφέρει συνολικά 3 φορές, σύμφωνα με το ESPN Stats & Info.

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ κι 8 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής, ο Ντρέιμοντ Γκριν πρόσθεσε 20 ενώ ο Σον Λίβινγκστον σκόραρε 16 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ, μπαίνοντας στα παπούτσια του Κάρι.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…