Κεντρική A2 “Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου”
A2

“Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου”

Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο (17.00) το Ψυχικό και ο Θωμάς Κωστόπουλος, συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ανέλυσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας το σύνολο του Γιάννη ΡεμεντέλαΠαράλληλα, επισήμανε τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να φτάσει στη νίκη.

“Το Ψυχικό είναι μια νεανική ομάδα, με τρεις έμπειρους παίκτες, που είναι ο Θωμάς Νίκου, ο Γιάννης Ψαθάς και ο Πέτρος Νοέας. Στην επίθεση του στηρίζεται σε δυο άξονες. Στην δημιουργία του Νίκουπου έχει μέσο όρο 8.3 ασίστ ανά αγώνα (είναι πρώτος στην κατηγορία) και στο σκοράρισμα μέσα στο καλάθι από τον ΤσιώκοΕίναι μια ομάδα που “βγάζει ενέργεια” στην άμυνα και προσπαθεί μέσα από την πίεση που δημιουργεί, να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο.

Εμείς πρέπει να έχουμε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την πίεση μας στην άμυνα. Παράλληλα στόχο μας είναι να επιβάλουμε τους κανόνες που έχουμε βάλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην άμυνα όπως και στην επίθεση μας, χτυπώντας τις αδυναμίες του αντιπάλου. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που η παρουσία του πάντα είναι πολύτιμη για εμάς, ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Πένθος για το θάνατο του Δημήτρη Σκοπελίτη του Αμύντα

Στο πένθος βυθίστηκε το σωματείο του Αμύντα για τον θάνατο του Δημήτρη Σκοπελίτη, που είχε…