Κεντρική Basket League Άρης “Καθοριστικά κάποια λάθη στο τέλος…”

“Καθοριστικά κάποια λάθη στο τέλος…”

poulianitis

Ο Στέλιος Πουλιανίτης, που αγωνίστηκε περίπου 15 λεπτά απέναντι στον ΠΑΟΚ, στάθηκε στο ότι ο Άρης θα πρέπει να μάθει μέσα από τα λάθη του. Συγκεκριμένα είπε:

“Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα και το ξέρουμε όλοι. Ηταν δύσκολο ματς. Δεν κάναμε κακή εμφάνιση, ήμασταν καλοί στην άμυνα. Βρήκαμε κάποιες λύσεις στην επίθεση αλλά στο τέλος κάποια λάθη ήταν καθοριστικά”.

Για το κακό τρίτο δεκάλεπτο: “Εκεί είχαμε λάθη αμυντικά και επιθετικά κάναμε κακές επιλογές. Αυτά τα σημεία υπάρχουν πάντα στα παιχνίδια. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη αυτά και να γινόμαστε καλύτεροι”.

Για την απουσία του Βον: “Οταν ένας βασικός παίκτης λείπει και ένας άλλος δεν είναι 100% (σ.σ.Μπένσον) είναι πλήγμα για την ομάδα. Ολοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ομάδα μας για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλοι θέλαμε να νικήσουμε σήμερα, αλλά πρέπει να δούμε τα λάθη μας”..

Για τις πέντε σερί ήττες του Άρη: “Πρέπει να συγκεντρωθούμε πιο πολύ στον εαυτό μας, να δούμε τι κάνουμε λάθος. Είμαστε ομάδα που μπορεί να βγάλει καλά αποτελέσματα και το έχουμε δείξει. Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω να δουλέψουμε. Το αποτέλεσμα εκεί έρχεται και για μένα η ενέργεια πρέπει να έρχεται από την άμυνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…