Κεντρική Elite League “Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια”

“Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια”

koustenis

Ο Αρκαδικός έβαλε δύσκολα στον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής των Αρκάδων, Τζίμης Κουστένης, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μία μεγάλη προσπάθεια, αλλά στο τέλος μια λάθος πάσα, ένα άστοχο σουτ, ένα χαμένο ριμπάουντ είναι αρκετό για να κρίνει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

“Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με ποιότητα και βάθος και σίγουρα με πιο μεγάλο μπάτζετ.  Όμως όπως έχουμε πει μπάσκετ δεν παίζουν τα χρήματα και όταν περνάμε τις τέσσερις γραμμές όλα αυτά τα ξεχνάμε. Πραγματικά κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα αυτό. Παίρνουμε κάποια θετικά μηνύματα με βάση την εμφάνιση και έχουμε περιθώρια βελτίωσης για την συνέχεια από την άλλη όμως μας προβληματίζει ότι δεν κάναμε μια ανάλογη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ εδώ και στον Παπάγου την προηγούμενη αγωνιστική γιατί ίσως τα αποτελέσματα να ‘ήταν διαφορετικά.

Δυστυχώς παρά την πολύ καλή εικόνα που είχαν τα παιδιά και τις απουσίες του Γιάννη Προδρόμου που δεν ήταν καθόλου στο γήπεδο λόγω ίωσης και του Γιάννη Σίνη θεωρώ ότι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που ξεκάθαρα οι στόχοι της είναι να μπει στα play offs  και να διεκδικήσει την άνοδο, απέναντι σε παίχτες μεγάλης κλάσης όπως είναι ο Άκερ. Δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας όμως στο τέλος μια λάθος πάσα, ένα άστοχο σουτ, ένα χαμένο ριμπάουντ είναι αρκετό για να κρίνει ένα τέτοιο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…