Κεντρική Basket League Κύμη “Η διαφορά δημιουργήθηκε από αιφνιδιασμούς και λάθη μας”

“Η διαφορά δημιουργήθηκε από αιφνιδιασμούς και λάθη μας”

Από τους αιφνιδιασμούς που έβγαλαν οι παίκτες του Προμηθέα, αλλά και από τα λάθη της ομάδας του δημιουργήθηκε η μεγάλη διαφορά υπέρ της ομάδας της Πάτρας, σύμφωνα με τον προπονητή της Κύμης, Γιάννη Καστρίτη. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ακόμη ότι είναι σίγουρος, ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

“Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Γιατρά και στην ομάδα του Προμηθέα συνολικά και για την εμφάνιση και για τη νίκη. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η αποστολή μας στην Πάτρα είναι πολύ δύσκολη, καθώς παίζαμε με μια ομάδα που πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε πιάσει εξαιρετικό ρυθμό και η οποία αρέσκεται στο γρήγορο τέμπο και είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το καλό της ξεκίνημα.

Ξεκινήσαμε καλά, συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας με στόχο να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Οι παίκτες μας είχαν δουλέψει σκληρά τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Εμείς που δουλεύουμε καθημερινά μαζί τους στην προπόνηση γνωρίζουμε καλύτερα πως έχουν τα πράγματα, καθώς αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά μας με τραυματισμούς, ασθένειες παικτών και απουσίες.

Δεν τα αναφέρω όλα αυτά ως δικαιολογίες, απλά, όμως, είναι στοιχεία που αποτυπώνουν την εικόνα του παιχνιδιού. Παρά το καλό μας ξεκίνημα, ο Προμηθέας ανέβηκε στην συνέχεια και κατάφερε να πάρει μια διαφορά, η οποία δημιουργήθηκε ως επί το πλείστον από αιφνιδιασμούς και δικά μας λάθη. Πιέσαμε στο τέλος, όμως ο Προμηθέας είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και τις υπέρ του διαφορές.

Φαινομενικά οι 5 ήττες που έχουμε κάνει είναι πολλές, στην πραγματικότητα, όμως, η ήττα από τον Φάρο Λάρισας είναι αυτή που μας πληγώνει περισσότερο. Κρατάμε σήμερα το ότι οι παίκτες μας δεν τα παράτησαν. Με πίστη στη δουλειά μας, είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα που περιμένουμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…