Κεντρική Basket League Κύμη Ενθουσιασμός κι αισιόδοξος ο Μπάρλος!

Ενθουσιασμός κι αισιόδοξος ο Μπάρλος!

Το τελευταίο χρονικά απόκτημα της Κύμης, ο Νίκος Μπάρλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (gskimis.gr) και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Προμηθέα, όσο και στις πρώτες ημέρες του στην Χαλκίδα.

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Θεοδώρου και τον προπονητή μου, τον κόουτς Καστρίτη για την ευκαιρία που μου δίνουν να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Α1 και να αγωνιστώ στην ομάδα της Κύμης. Από τη μεριά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Έχω ήδη πέντε ημέρες στην Χαλκίδα, βρίσκομαι εδώ από τη Δευτέρα, και μπορώ σίγουρα να πιστοποιήσω ότι γίνεται σκληρή και ποιοτική δουλειά στις προπονήσεις. Δυστυχώς δεν έχουμε ξεκινήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, αφού έχουμε τέσσερις ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, ενώ και το πρόγραμμά μας μπορεί να θεωρηθεί πολύ δύσκολο. Αυτό όμως δεν μας πτοεί, καθώς υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουμε πολύ γρήγορα να ανακάμψουμε. Η αισιοδοξία αυτή δεν είναι αυθαίρετη, αλλά πηγάζει από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα στις προπονήσεις της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από την πειθαρχημένη και επίπονη δουλειά θα βρούμε γρήγορα την κατάλληλη χημεία, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Προσωπικά, είναι ευτυχής συγκυρία και μεγάλη χαρά για μένα το ότι η επιστροφή μου στην Α1 συνδυάζεται με αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Πάτρα. Απέναντί μας θα βρούμε τον Προμηθέα, μία ομάδα με ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία και με όραμα για το μέλλον, στοιχεία που θεωρώ ότι της τα δίνει ο εξαιρετικός προπονητής που έχει στον πάγκο, ο Μάκης Γιατράς. Είναι δεδομένο ότι έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας, αφού ο αντίπαλος μας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και δείχνει να έχει καταφέρει να δέσει το πλούσιο ταλέντο των παικτών με την φιλοσοφία του προπονητή. Εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στην κερκίδα και θα δημιουργήσουν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα καθώς το πατρινό κοινό είναι ιδιαιτέρως μπασκετικό, αλλά οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να επικεντρωθούμε στο πλάνο του προπονητή μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι.

Αυτό που έχω καταλάβει τις πρώτες μέρες μου στη Χαλκίδα είναι ότι πρόκειται για μία πόλη με πολλές ομοιότητες με την Πάτρα, στην οποία έχω μεγαλώσει, γεγονός που θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ άμεσα. Έχω αντιληφθεί ότι είναι και αυτή μία μπασκετική πόλη, που γνωρίζει το άθλημα και εκτιμά αυτούς που το υπηρετούν. Ο δικός μας ο στόχος είναι να καταφέρουμε να ενταχθούμε ως ομάδα στο κοινωνικό σύνολο της πόλης, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να τον ωθήσουμε να αγκαλιάσει την ομάδα της Κύμης. Κάθε 15 μέρες που θα παίζουμε εντός έδρας αγώνα, η πόλη πρέπει πολύ να κινείται στον ρυθμό αυτής της αναμέτρησης και να γεμίζει το πολύ ωραίο γήπεδο της Κανήθου, το οποίο στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις και μεγάλους αγώνες. Η Κύμη διαθέτει τη στιβαρή διοίκηση και το καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο έτσι ώστε σε συνδυασμό με το μπασκετικό κοινό της Εύβοιας να καταφέρει να πετύχει πολλά μεγάλα πράγματα στο εγγύς μέλλον! Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…