Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΕμφΗΛΙΑ διαμάχη

ΕμφΗΛΙΑ διαμάχη

prelevic

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Τέλη Ζουρνατσίδη να έχουν αποξενωθεί από τον κόσμο και να κατηγορούνται για ακραίες συμπεριφορές φίμωσης, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τις αποδοκιμασίες του κόσμου για τον προπονητή που επέλεξαν. Αποκορύφωμα της κόντρας, που εγκυμονεί κίνδυνο αποξένωσης του τμήματος, ήταν η αφαίρεση δύο εισιτηρίων διαρκείας από τους κατόχους τους, επειδή ασκούσαν κριτική στον Ηλία Παπαθεοδώρου!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. “Διώξεις οπαδών και ρουφιανιές, δεν συγχώρεσε ποτέ η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το καταλάβατε Aristotelis Zournatsidis και σία; Δεν θα λερώσετε για ίδιον όφελος, την ασπρόμαυρη ιστορία εσείς!” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο καλός συνάδελφος και “μαχητικός” ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλόπουλος.

Εκτενές ρεπορτάζ έχει το inpaok.com, ενώ τα σχόλια των αναγνωστών (φιλάθλων του συλλόγου) είναι ιδιαιτέρως σκληρά για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος στην προσπάθειά του να σώσει μια κακή επιλογή προπονητή, αμφισβητείται τόσο έντονα, όσο ποτέ.

Είναι πρόδηλο ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Πόσο θα τον στηρίξει η διοίκηση; Θα επιλέξει να… πέσει μαζί του; Αυτό το γνωρίζουν οι ίδιοι οι παράγοντες. Πάντως, με αποφάσεις τύπου “αφαιρούμε τα διαρκείας απ’ όσους ασκούν κριτική” δεν σώζεται κανείς. Αντιθέτως, θα αποξενωθεί πλήρως ο Μπάνε (και ο Τέλης), οι οποίοι πλέον είναι υπόλογοι στον κόσμο του “δικεφάλου“.

Η ιστορία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν μπορεί, όσο κι αν το θέλει, να κρατήσει στην άκρη του πάγκου έναν προπονητή, τον οποίο αποδοκιμάζει η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του συλλόγου.

“Αισθάνομαι ντροπή για ότι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει ληφθεί μια τέτοια απόφαση από μια διορισμένη διοίκηση. Δεν χωράει ο νους μου κάτι τέτοιο. Κανείς ποτέ δεν τόλμησε να απαγορεύσει σε ΠΑΟΚτσή να εκφέρει άποψη και να καταθέτει την γνώμη του. Δεν αρμόζουν στην ιστορία και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ, τέτοιες μέθοδοι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αποδέχεται μια τέτοια απόφαση η οικογένεια του ΠΑΟΚ και η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ που διόρισε την διοίκηση της ΚΑΕ” δήλωσε ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…