Κεντρική Γ' Εθνική “Έχουμε αδικαιολόγητο άγχος και πίεση”

“Έχουμε αδικαιολόγητο άγχος και πίεση”

gkorgkolhs

Πολύ άγχος και πίεση έχουν οι παίκτες του Έσπερου ΑΟΠΑ, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Γκοργκόλης, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Νέα Ιωνία. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ακόμη ότι ο Έσπερος θέλει ακόμη επτά με οκτώ νίκες για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Πήραμε τη νίκη με συνταγή άμυνας στο β’ μέρος, γιατί στο πρώτο 20άλεπτο δεν υπήρχε άμυνα, αλλά ευτυχώς υπήρχε επίθεση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η νίκη μας. Έχουμε φορτώσει τον εαυτό μας με ένα αδικαιολόγητο άγχος και αδικαιολόγητη πίεση, επειδή τα παιδιά θέλουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την παραμονή. Στο χέρι τους είναι να τα καταφέρουν. Πάντως, με τη Ν. Ιωνία επαναλαμβάνω δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα”.

  • Ο Έσπερος έχει κάνει το “4 στα 4”, τι σημαίνει αυτό;

“Σημαίνει ότι θέλουμε ακόμη 7-8 για την παραμονή. Υπολογίζω ότι η παραμονή θα κριθεί στις 11-12 νίκες. Εμείς έχουμε τέσσερις, συνεπώς μας λείπουν 7-8 νίκες για να εξασφαλιστούμε, αυτό και τίποτε άλλο”.

  • Η συνέχεια;

“Υπάρχει πρώτα το παιχνίδι στο Ναύπλιο με τον Οίακα και μετά με τον Γλαύκο. Είναι παιχνίδια με τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου για εμένα, τα οποία θα αποτελέσουν ένα καλό κρας τεστ για να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…