Κεντρική Γ' Εθνική “Δεν μπορεί κανένας να παίζει με τον κόπο μας”

“Δεν μπορεί κανένας να παίζει με τον κόπο μας”

Ο Ερμής Σχηματαρίου ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΟΚ Έσπερο, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Η ανακοίνωση:
“Δεν μπορεί κανένας να παίζει με τον κόπο μας κ τις θυσίες μας για να κρατήσουμε αυτή την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Μια παρέα παιδιών που έχουν καταφέρει να φτάσουν μια ομάδα επαρχιακή τόσο ψηλά όσο πολλές ομάδες της Αθήνας κ όχι μόνο ονειρεύονται, μια ομάδα παρέα κ οικογένεια που κάθε εβδομάδα παλεύει για να κάνει τον τόπο της ευτυχισμένο κ αυτό είναι η μόνη ανταμοιβή της.

Ο ΕΡΜΗΣ δίνουμε το λόγο μας σε όλους εσάς που στεναχώρησε σήμερα με την ήττα του ότι θα βγει πιο δυνατός κ θα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες, γιατί αυτή είναι η αλήθεια όσο κ αν δεν την θέλουν κάποιοι!!! Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε στο γήπεδο κ δώσατε από το υστέρημα σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για να φωνάξετε για την ομάδα μας κ θέλουμε να πούμε ότι το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει κ ο ΕΡΜΗΣ έχει δείξει ότι μπορεί να είναι πρωταγωνιστής κ θα είναι!!!

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ… ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ Ενωμένο δεν μπορεί να το χτυπήσει ΚΑΝΕΙΣ!!!! Πάμε για το επόμενο παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά όπως ξέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Δίων Κυπαρισσίας: Πήρε Κωνσταντινόπουλο [pic]

Ο Δίων Κυπαρισσίας συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν και προχώρησε στην από…