Κεντρική NBA Αλλάζει τις φανέλες η Nike!
NBA

Αλλάζει τις φανέλες η Nike!

lebron james jersey

Τουλάχιστον 5 περιστατικά σκισμένων φανελών έχουν παρατηρηθεί τη φετινή σεζόν στο NBA, μόλις 3 εβδομάδες μετά την έναρξη της κανονικής περιόδου. Η Nike έχει ανακτήσει τα “σκήπτρα” της κύριας εταιρείας ένδυσης των ομάδων, υπογράφοντας 8ετές συμβόλαιο, ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και με επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι οι φανέλες θα χρειαστούν μεγαλύτερη ενίσχυση.

Στην ανακοίνωση αυτή, η οποία δημοσιοποιήθηκε από το ESPN, οι ιθύνοντες της Nike τονίζουν ότι δουλεύουν σκληρά για να φτιάξουν τις πιο προηγμένες φανέλες στην ιστορία του NBA, ώστε να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη ελευθερία κινήσεων στον παίκτη.

Ακόμη, τονίζεται ότι οι παίκτες είναι πολύ θετικά προσκείμενοι σε αυτές αλλά τα τελευταία περιστατικά έχουν υποχρεώσει την εταιρεία να δουλέψει, με σκοπό την ενίσχυση της ραφής για την αποφυγή περαιτέρω σκισιμάτων.

Η ατυχία της Nike είναι το γεγονός ότι οι σκισμένες φανέλες έχουν συμβεί σε παίκτες εγνωσμένης αξίας, κάτι που οδήγησε στην ταχύτατη εξάπλωση της είδησης. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, το νο.1 μπασκετικό πρόσωπο της Nike αλλά και λοιποί αστέρες όπως ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο Κέβιν Λοβ, ο Μπεν Σίμονς κι ο Μπράντλεϊ Μπιλ.

ben simmons

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν έχουν υπάρξει παράπονα από τους καταναλωτές, κάτι που έχει μετριάσει την αποτυχία της εταιρείας-“κολοσσού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…