Κεντρική Elite League Το σχόλιο του Σορώτου για το Παπάγου – Χολαργός

Το σχόλιο του Σορώτου για το Παπάγου – Χολαργός

sorotos panionios

Ο Χολαργός πέρασε αλώβητος από την έδρα του Παπάγου, επικρατώντας με 69-63 των “στρατηγών”, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2. Το τελικό αποτέλεσμα επισκιάστηκε από την κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Παπάγου να βγάζει ανακοίνωση για τον κόσμο των φιλοξενούμενων και τον Χολαργό να απαντάει.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των “στρατηγών”, Κώστας Σορώτος, σχολίασε το παιχνίδι, ενώ άφησε κι ένα σχόλιο για τον κόσμο του Χολαργού που βρέθηκε στο Σαλούν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook:
“Έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε…….Μεγάλη προσπάθεια που δεν μας δικαίωσε.
Δυστυχώς η εμπειρία δεν έρχεται πατώντας ένα κουμπί. Αποκτιέται μέσα απο νίκες και ήττες, μέσα από καλά και λάθη. Μαθαίνουμε και συνεχίζουμε.

Ο αγώνας τώρα μόλις έχει ξεκινήσει και ακόμα και σήμερα τα παιδιά κάνανε μια νίκη και αυτή ήταν το γεμάτο γήπεδο απο τους φιλάθλους του Παπάγου αλλά και πολλούς μπασκετικούς φιλάθλους.
Για τον κόσμο μας τι να πει κανείς; μια λέξη μόνο : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ…….

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στους διαιτητές και στα παιδιά και τους προπονητές του Χολαργού που συντελέσανε να γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Υ.Γ Υπάρχουν και κάποιοι που αυτοαποκαλούνται αντιφα η κάτι τέτοιο. Με ποιό δικαίωμα ρε παλληκάρια μας ορίζετε εμάς σαν εχθρούς και κατ΄ επέκταση φασίστες; Με ξέρετε εμένα και τους υπόλοιπους και τι πιστεύω για τον φασισμό; Με ποιό δικαίωμα το παίζετε εσείς δημοκράτες; και να σας πω και κάτι; όταν βρίζετε μανάδες , σπίτια και τυφλά ανθρώπους που δεν ξέρετε αυτό λέγεται : ΦΑΣΙΣΜΟΣ…..”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…