Κεντρική Elite League “Ο Χολαργός εκτός από ανόδους, αγοράζει και οπαδούς”

“Ο Χολαργός εκτός από ανόδους, αγοράζει και οπαδούς”

papagou

“Σκληρή” ανακοίνωση κατά του Χολαργού εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Παπάγου. Οι “στρατηγοί” αναφέρουν ότι το παιχνίδι “αμαυρώθηκε” από τη συμπεριφορά των οπαδών του Χολαργού, ενώ τονίζει ότι οι φιλοξενούμενοι εκτός από ανόδους, “αγοράζουν” και οπαδούς.

Αναλυτικά:

“Σήμερα διεξήχθη σε άριστες συνθήκες στο κλειστό του Παπάγου ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην ομάδα μας και στην γειτονική ομάδα του Χολαργού. Κατά γενική ομολογία των πάντων η φιλοξενία μας υπήρξε υποδειγματική, παρόλα αυτά ο αγώνας αμαυρώθηκε από τα εμετικά αντεθνικά συνθήματα 40 “φίλων” της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού. Φαίνεται ότι ο “γειτονικός” σύλλογος πέρα από αγορασμένες ανόδους και παρακάλια για σωτηρίες, ελλείψει κόσμου, αγοράζει και οπαδούς.

Έτσι εφοδίασε μαζικά με προαγορασμένα εισιτήρια από την ομάδα μας τα εν λόγω άτομα που ουδόλως ασχολήθηκαν με τον αγώνα παρά επιδόθηκαν σε ύβρεις εναντίον των κατοίκων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και ακόμη και εναντίον της πατρίδας μας που θα έκαναν και τον τελευταίο Έλληνα να ντρέπεται. Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και που σήμερα ήταν συγκλονιστικός.

Το Δ. Σ. του Α.Σ. Παπάγου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…