Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Το όριό μας είναι ο ουρανός”

“Το όριό μας είναι ο ουρανός”

stoiximan mvpesake122

Ο Μακένζι Μουρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος οδήγησε το Λαύριο Megabolt στη νίκη επί της Κύμης, μέτρησε 15 πόντους (3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/6 βολές), 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 τάπα και 2 κλεψίματα στην πρεμιέρα. Σε δηλώσεις του, μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως “το όριο της ομάδας του είναι ο ουρανός“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε STOIXIMAN.GR MVP της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί της Κύμης; “Είναι τιμή η προσωπική διάκριση, αλλά πιο σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα μου”.

Γιατί επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα μετά την παρουσία σου στον Προμηθέα την περασμένη σεζόν; “Αγαπώ την Ελλάδα. Το πρωτάθλημά της είναι δυνατό και σε προκαλεί να παραμένεις σε εγρήγορση και συγκεντρωμένος.

Πραγματικά, μου άρεσε η ιδέα να συνεχίσω την καριέρα μου στο Λαύριο Megabolt, όχι μόνο λόγω της ομάδας και της οργάνωσής της, αλλά και του σπουδαίου προπονητή της (σ.σ. Χρήστου Σερέλη)”.

Πού μπορεί να φτάσει, στη νέα STOIXIMAN.GR Basket League, το Λαύριο Megabolt; “Είναι νωρίς να το προσδιορίσουμε. Υπάρχουν πολλές ακόμη σκληρές “μάχες” μπροστά μας, αλλά, εάν συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των προπονητών μας και να βελτιωνόμαστε ατομικά κι ως ομάδα, το όριό μας είναι ο ουρανός!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…