Κεντρική Basket League Άρης “Το να είσαι στον Άρη είναι ευχή και κατάρα”

“Το να είσαι στον Άρη είναι ευχή και κατάρα”

vassilopoulos

Ο Άρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον μαχητικό ΠΑΟΚ και πήρε τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη, ενώ ανέφερε ακόμη πως χρειάζεται δουλειά η ομάδα του, ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου φόργουορντ:

Για την ατμόσφαιρα και τους στόχους: “Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Από εκεί και πέρα ο πήχης ούτως ή άλλως είναι ψηλά. Το να είσαι στον Άρη είναι ευχή και κατάρα γιατί πρέπει να τους κερδίσεις όλους, να είσαι πρωταγωνιστής σε όλες τις διοργανώσεις”.

Για τον αγώνα: “Δεν περίμενα ότι θα φτάναμε στο σημείο να κερδίζουμε έως και με διαφορά 19 πόντων, θεωρώ όμως ότι ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής άμυνάς μας. Στην επίθεση προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και σε κάποια σημεία τα καταφέραμε”.

Για τα αποτελέσματα της νίκης: “Μπορεί να εφησυχάσουμε αλλά δεν πρέπει. Μάλλον θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι χάσαμε πολύ εύκολα μια διαφορά 20 πόντων γιατί κάναμε διαδοχικά λάθη. Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη. Συν τοις άλλοις, πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι τώρα όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι κι αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να παλεύουμε με την ίδια ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…