Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Το μακρύ χέρι της ΕΟΚ

Το μακρύ χέρι της ΕΟΚ

koromilas kostas ked

Ο Σπύρος Γκόντας κατονόμασε ευθέως τον Κώστα Κορομηλά, ως τον άνθρωπο που έκανε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά του ΣΕΔΚΑ. Ο Βολιώτης παράγοντας της ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν απάντησε, αλλά υπάρχουν μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι ο διεθνής διαιτητής έχει δίκιο και πως όντως ο κ. Κορομηλάς μίλησε απαξιωτικά για τον πρόεδρο του προέδρου της Αθήνας.

Δεν είναι η πρώτη -ούτε η μοναδική- φορά, που ο Κορομηλάς κάνει υπέρβαση καθήκοντος. Στον εισαγγελέα υπάρχει καταγγελία για εμπλοκή του στα της ΟΔΚΕ και πως “εκβίαζε” (έτσι λέει η καταγγελία) διαιτητές “να μην πάνε στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Καφφές“.

Άντε και να πούμε ότι ο Λαρισαίος -έχει καταθέσει ενόρκως- βλέπει φαντάσματα. Άντε να πούμε ότι κι ο Γκόντας μασάει φύλλα και βλέπει δράκους. Κι οι δύο στα όνειρά τους έβλεπαν τον Κορομηλά; Είναι σύμπτωση; Έχουν κάτι προσωπικό με τον Βολιώτη της ΚΕΔ;

Είναι πρόδηλο ότι ο κ. Κορομηλάς είτε δεν έχει αντιληφθεί ποιος είναι ο ρόλος του, είτε θεωρεί εαυτόν το… μακρύ χέρι της ΕΟΚ. Άλλωστε, η ΚΕΔ ανήκει (κακώς) στην ΕΟΚ, οπότε θα έπρεπε η ηγεσία της Ομοσπονδίας να του τραβήξει το αυτί και να τον επαναφέρει στην τάξη.

Άλλη μια σύμπτωση είναι πως ο κ. Κορομηλάς τα βάζει ΠΑΝΤΑ με αυτούς που είναι απέναντι από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Κι αυτό τυχαίο;

Μπαίνει μπροστά, κάνει τη… βρώμικη δουλειά, και παρότι κάνει υπέρβαση, παρότι κάνει ωμές παρεμβάσεις σε ξένα χωράφια, δεν τον αγγίζει κανείς.

Το κακό για τον ίδιο είναι πως πλέον δεν υπάρχουν ούτε κλειστές πόρτες, ούτε κλειστά στόματα. Ήδη ο Σπύρος Γκόντας τον προκάλεσε ανοιχτά, να τον αφήσει έξω από τους ορισμούς, για να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Όσο για τον Ηλία Καφφέ, καλό είναι να μην τον υποτιμά κανείς, γιατί ο Λαρισαίος παράγοντας είναι και μεθοδικός, και πεισματάρης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…