Κεντρική NBA Θετικότατος κόντρα στους Γουόριορς ο Παπαγιάννης (vid)
NBA

Θετικότατος κόντρα στους Γουόριορς ο Παπαγιάννης (vid)

papagiannis

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν άφησε την ευκαιρία απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να πάει χαμένη, με τον Έλληνα σέντερ να εκμεταλλεύεται τα 23 λεπτά συμμετοχής που του δόθηκαν. Μπορεί οι Σακραμέντο Κινγκς να υπέκυψαν μπροστά στους πρωταθλητές αλλά ο “PapaG” κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα του.

Ειδικότερα, ο Παπαγιάννης τέλειωσε το ματς με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα, με 5/9 σουτ και 2/2 βολές! Ο σέντερ των Κινγκς ακολουθούσε με μανία κάθε ριμπάουντ, ιδιαίτερα όταν η ομάδα του βρισκόταν στην επίθεση, με αποτέλεσμα να πετύχει κάποια φόλοου ενώ ξεδίπλωσε και την ικανότητά του στο δεξί χουκ. Μέχρι και τρίποντο σκόραρε ο 20χρονος, το πρώτο του με τη φανέλα των “βασιλιάδων”!

Οι Γουόριορς είχαν την απαιτούμενη ενέργεια για να “καθαρίσουν” το ματς, έχοντας και 15/33 τρίποντα. Οι “παγκίτες” έκαναν πολύ καλή δουλειά και χάρη σε αυτούς αυξήθηκε η διαφορά στο τέλος αλλά ο Στεφ Κάρι ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής και 4/6 τρίποντα. Ο Νικ Γιανγκ “πυροβολούσε” ασταμάτητα (5/9 τρίποντα), ο Τζόρνταν Μπελ μπήκε στα παπούτσια του Ντρέιμοντ Γκριν (10 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ) ενώ ο Πάτρικ ΜακΚό σκόραρε 17 πόντους.

Από την άλλη, ο Ντέιβιντ Στόκτον τα πήγε περίφημα σε εκτέλεση και δημιουργία, έχοντας 23 πόντους και 8 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…