Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτό”

“Θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτό”

zaras

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη και δεν ήταν αυτός που πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Θοδωρής Ζάρας σχολίασε την αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στο μάθημα που θα πάρει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από την ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα παίκτη:

Για αυτά που έζησε μέσα στο γήπεδο: “Νομίζω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ξέραμε ότι ο Άρης ήθελε να τρέξει πολύ στο γήπεδο του. Αυτό ήταν ένα “κλειδί” στο παιχνίδι και δεν τα καταφέραμε. Έβαλε εύκολα καλάθια τα οποία ξέραμε ότι ειδικά μέσα στο Αλεξάνδρειο, στοιχίζουν παραπάνω από κανονικούς πόντους. Από εκεί και πέρα, τώρα ξεκινάει η χρονιά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα τεστ για εμάς. Προχωράμε, έχουμε το Σάββατο ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι“.
Για το τι έλειψε σήμερα: “Ίσως όταν δέχεται αιφνιδιασμούς και γρήγορα καλάθια, αποσυντονίζεσαι. Νομίζω ότι είχαμε κάποια καλά διαστήματα, με κάποιες καλές συνεργασίες, ωστόσο σε κάποιες ανισορροπίες, χάσαμε και τα επιθετικά ριμπάουντ, τα οποία μας στοίχισαν. Μπάσκετ είναι, χάσαμε…”.
Για την εμφάνιση των Μπελ και Μπένσον: “Έκαναν δύο προπονήσεις, αλλά ξέραμε ότι είναι δύο πολύ ποιοτικοί παίκτες οι οποίοι σίγουρα θα τους έδιναν ένα τόνο διαφορετικό από αυτόν που είχαμε δει κι εμείς στην Προύσα, όπως κι έγινε”.
Για το μάθημα από αυτή την ήττα: “Ήταν ένα μεγάλο τεστ… Με είχαν ρωτήσει πιο νωρίς, αν θα διάλεγα άλλον αντίπαλο στην πρεμιέρα της σεζόν και είχα πει ότι δε θέλω άλλον αντίπαλο. Η ομάδα δοκιμάστηκε σήμερα, νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς. Σίγουρα από αυτό, θα βγούμε πιο σκληροί. Αυτό το ματς σταμάτησε εδώ από το μυαλό μας. Θα δούμε τα λάθη μας και το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, με τον Προμηθέα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …