Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας”

“Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας”

171229

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει με αρνητικό πρόσημο τη φετινή σεζόν. Βλέπετε, οι Θεσσαλονικείς αγνοούν τη χαρά της νίκης, μετρώντας πέντε ήττες, δύο στο πρωτάθλημα, ισάριθμες στο Basketball Champions League και μία στον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται, αύριο (21/10, 16:30), την Κύμη, για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Ουσμάν Κρουμπαλί να τονίζει πως ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ, που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Πρέπει να νικήσουμε την Κύμη

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει όπως θα θέλαμε. Το συναίσθημα ενός παίκτη έπειτα από συνεχόμενες ήττες είναι απαίσιο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση. Είναι ακόμα νωρίς μέσα στη σεζόν κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ξέρουμε ότι θα έρθουν οι νίκες.

Στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης, με την Γκαζιαντέπ, για το Basketball Champions League, φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη κι είναι πάντα επίπονο ψυχολογικά να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει να προσέξουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες και να εκτελέσουμε καλύτερα όσα κάνουμε στην προπόνηση.

Θεωρώ ότι, αν είχαμε περισσότερη πειθαρχεία στο αμυντικό κομμάτι στα τελευταία λεπτά, θα είχαμε πάρει τη νίκη. Δουλεύουμε για να βελτιώσουμε αυτές τις λεπτομέρειες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ύστερα από το κακό ξεκίνημά μας με τις συνεχόμενες ήττες, πρέπει να νικήσουμε την Κύμη το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Τόσο εγώ προσωπικά όσο κι ολόκληρη η ομάδα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να νικήσουμε το Σάββατο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…