Κεντρική Ασίστ Shadow Τα συγχαρητήρια της Δούρου στους πρωταθλητές Ευρώπης!

Τα συγχαρητήρια της Δούρου στους πρωταθλητές Ευρώπης!

astinomia1

Τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος που κατέκτησαν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην χώρα μας επισκέφθηκαν σήμερα την Περιφέρεια Αττικής.

Με την επίσκεψη τους στο γραφείο της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου είχαν την ευκαιρία να την ευχαριστήσουν για την στήριξη κατά την διεξαγωγή του 8ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών και την σημαντική συμβολή της στην επιτυχία της διοργάνωσης που διεξήχθη 23-30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας”.

Την πλακέτα στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου έδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΑΕ Γιώργος Τζατζάκης, ενώ κατά την επίσκεψη στην Περιφέρεια το παρών έδωσαν ακόμη ο γενικός γραμματέας Ρήγας Ουσταμπασίδης, ο ταμίας Κωνσταντίνος Ζακεστίδης, ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Κωνσταντώνης και ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας και πλέον βοηθός προπονητή Ηλίας Καλαντωνέας.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον Εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού Σπύρο Πάντζα. Η Περιφερειάρχης από την πλευρά της εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος επισημαίνοντας ότι «η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει και θα στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που δίνουν έμφαση στη συμμετοχή και στο ευ αγωνίζεσθαι, καθώς αποτελούν εχέγγυα για μία νέα – ποιοτικά και ουσιαστικά – σχέση μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ελληνικής Αστυνομίας. Μια σχέση που ειδικά σήμερα οφείλει να λειτουργήσει προωθητικά προς όφελος των τοπικών κοινωνιών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…