Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ψάχνει τη… γαλήνη της

Ψάχνει τη… γαλήνη της

Venice Italy610

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται, απόψε (21:30, Novasports2), στη Βενετία, όπου στοχεύει στην πρώτη νίκη της στο Basketball Champions League. Το έργο της Ένωσης μόνον εύκολο δεν θεωρείται, καθότι θα βρει απέναντί της την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Βενέτσια, του “δικού μας”, Μάικ Μπράμου.

Το κλίμα στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Βλέπετε, η ήττα από την Εστουδιάντες στο “Νίκος Γκάλης” και το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, “ταρακούνησαν” τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους παίκτες του.

Η ΑΕΚ, έτσι, θα επιχειρήσει να αλλάξει το μομέντουμ και να βρει τη… γαλήνη της στη “Γαληνοτάτη”, στην πόλη που το Μεγάλο Κανάλι (Grand Canal), με τα υπέροχα κτίσματα γοτθικής-ενετικής αρχιτεκτονικής, αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια ανθρώπους σε ετήσια βάση.

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην -φυσικά- του Μάνι Χάρις, ο οποίος πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις κι ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς.

Άπαντες στην Ένωση επιθυμούν να δώσουν τις… απαντήσεις τους, όπως δήλωσε κι ο Μάικ Γκριν. Η αναμέτρηση στη Βενετία αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αντιστροφή του κλίματος στην ΑΕΚ. Ως τέτοια, άλλωστε, τη βλέπουν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των “κιτρινόμαυρων”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…