Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι”

“Πρέπει να είμαστε έτοιμοι”

bartzokas

Η Χίμκι έχει ξεκινήσει πολύ καλά στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει καταφέρει να πάρει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε πριν τη “μάχη” με τον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική ότι πρέπει να είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

“Όπως έχω πει δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε με αυτοπεποίθηση στα δύο προηγούμενα ματς. Έχουν όραμα και εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Βασικά έχουν mobile ψηλούς όπως ο Μπιέλιτσα και ο Άντιτς, οι οποίοι μπορούν να παίξουν τόσο μέσα, όσο και έξω από τη ρακέτα. Φυσικά πρέπει να κάνουμε ειδική προετοιμασία γι’ αυτό το ματς, όχι μόνο όσον αφορά την τακτική, αλλά και όσον αφορά το πνευματικό κομμάτι.

Είτε παίζουμε στην έδρα ματς, είτε μακριά από αυτήν, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν τρία ματς στη Μόσχα και πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Τα πάντα θα έχουν να κάνουν με την απόδοσή μας και τόσο πόσο έτοιμοι για είμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…