Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Πού σε πονεί και πού σε σφάζει

Πού σε πονεί και πού σε σφάζει

gondas spyros koromilas ilias

Εδώ και μέρες γράψαμε ότι οι Ομοσπονδιακοί έχουν βρει τον μπελά τους με τον Σπύρο Γκόντα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να πάρει αυτό που του ανήκει, και σε ατομικό, και σε συλλογικό (ως πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ) επίπεδο. Κι αυτό κάνει, προκαλώντας πονοκέφαλο στην ΕΟΚ. Μέσα από ανώνυμα πρώην μπλογκ, νυν site, διέδωσαν τη φήμη (περί φήμης πρόκειται) ότι θα καλέσει η ΟΔΚΕ σε απολογία τον πρόεδρο του Συνδέσμου της Αθήνας. Σιγά μην βάλει ο Κωνσταντίνος Μπούσιας το κεφάλι του στον ντορβά. Γνωρίζει τους νόμους και ξέρει ότι υπάρχουν πράγματα με τα οποία δεν παίζει.

Το τελευταίο που θα ήθελε ήταν να στραφεί νομικά ο κ. Γκόντας εναντίον του, καθώς μετά έπρεπε να αποδείξει (αλήθεια, με ποιον τρόπο;) ότι τα ποσταρίσματα του διεθνή διαιτητή αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα, να εξηγήσει γιατί δεν κινήθηκε σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα -νομικής υφής- που θα προκύψουν.

Ο Σπύρος Γκόντας δεν παίζει… άμυνα. Περνά στην επίθεση, καθώς ο ΣΕΔΚΑ θα αποστείλει σύντομα επιστολή στην ΕΣΚΑ, προκειμένου να ζητήσει τα 45.000 ευρώ, που έπρεπε να αποδοθούν στους Αθηναίους διαιτητές, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Συνυπολογίστε το ότι ήδη -μαζί με τον Γιάννη Φούφη– έχει αποστείλει εξώδικο, για τη μη παρουσία του(ς) στη λίστα που έφυγε για τη VTB, ενώ από το Σάββατο και μετά θα ξεκινήσουν οι νομικές διαδικασίες, αν κι εφόσον δεν οριστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι αυτά δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Έρχονται κι άλλα, πιο βαριά, που θα ταράξουν το μισογκρεμισμένο ομοσπονδιακό οικοδόμημα.

Συνυπολογίστε πως όποιος έχει αντιμετωπίσει νομικά την ΕΟΚ (από τον Τρινκιέρι μέχρι τον Γεωργαλλή) έχει πετύχει “καθαρήνίκη κι έχει υποχρεώσει την Ομοσπονδία να αδειάσει τους λογαριασμούς της. Φαίνεται πως κανείς εκ των ηλικιωμένων παραγόντων δεν έβαλε μυαλό και συνεχίζουν να… προκαλούν την τύχη τους, θεωρώντας πως φτάνει η… σκιά τους για να τρομάξει ο κόσμος.

Αν κάτι δείχνει η ιστορία με τον Σπύρο Γκόντα είναι πως αυτοί που παλιότερα θα έβγαιναν μπροστά, αυτοί που θα έπαιζαν ρόλο κυματοθραύστη, παρότι προκλήθηκαν από τον διεθνή Έλληνα διαιτητή, έχουν παραμείνει αμέτοχοι, για να μην χρησιμοποιήσουμε τον όρο… έχουν λουφάξει. Τυχαίο;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…