Κεντρική Elite League “Πονάει η ήττα”

“Πονάει η ήττα”

koustenis

Ο Αρκαδικός υπέστη ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Ερμή Αγιάς. Ο προπονητής της ομάδας, Τζίμης Κουστένης, ανέφερε ότι ο τρόπος που έχασαν το ματς πονάει, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να προετοιμαστούν τώρα και να κάνουν restart, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Η ήττα και όταν έρχεται με τον τρόπο αυτόν πονάει. Αν όμως λάβουμε τα δεδομένα που ίσχυαν για το παιχνίδι αυτό, μια και είναι η πρώτη φορά που παίζουμε πλήρεις, η εικόνα μας ήταν διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και έχει ένα σκληρό χαρακτήρα σαν σύνολο», ανέφερε σχετικά ο προπονητής του Αρκαδικού, για να συμπληρώσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους…”.

Για το τι κρατάει από το ματς: “Θεωρώ ότι κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά σε όλο τον αγώνα. Τόσο στα κομμάτια που βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ όσο και σε αυτά που ήμασταν πίσω. Στα τελευταία λεπτά, μάλιστα, έγινε μια υπερπροσπάθεια για να καλύψουμε τη διαφορά με το παιχνίδι να κρίνεται τελικά στη λεπτομέρεια και στο ένα σουτ”.

Για τη συνέχεια στην Α2: “Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στα τέσσερα ματς που έχουμε παίξει τα τρία ήταν εκτός έδρας. Εν όψει του επόμενου αγώνα με την Καρδίτσα στην έδρα μας έχουμε ένα διάστημα δεκαπέντε ημερών, πλέον όλοι μαζί, να προετοιμαστούμε και κάνουμε ένα restart για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, για να μπορέσει η ομάδα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο”.

Από την πλευρά των παικτών ο Γιάννης Σίνης δήλωσε: “Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή εικόνα παρότι δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε μικρά λαθάκια σε κάποιες λεπτομέρειες του αγώνα, που στοίχισαν στο τέλος, με κάποια χαμένα ριμπάουντ και άμυνες. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια και να παίξουμε καλύτερα για να έρθουν και οι νίκες. Έχουμε κάνει προπόνηση όλοι μαζί μόνο πέντε ημέρες. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και είμαι βέβαιος πως στη συνέχεια θα παραταχθούμε πολύ καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…