Κεντρική NBA Πιρς: “Λατρεύω τον Γιάννη αλλά…” (vid)
NBA

Πιρς: “Λατρεύω τον Γιάννη αλλά…” (vid)

giannis antetokounmpo paul pierce

Τα εξωπραγματικά νούμερα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν κι η ένταξή του στη συζήτηση για το βραβείο του MVP φέρνουν συνεχώς το όνομά του στα υψηλά “πατώματα” της επικαιρότητας. Ο θρύλος του NBA και αναλυτής του ESPN, Πολ Πιρς ανέφερε κι αυτός το όνομα του “Greek freak” αλλά όχι με αφορμή κάποιο επίτευγμα του Έλληνα σταρ.

Συγκεκριμένα, ο Πιρς ερωτήθηκε σχετικά με την άποψή του για τη μεγαλύτερη υπερβολή μέχρι στιγμής στη σεζόν, με τον “Truth” να αναφέρεται στον απόηχο των απίθανων πραγμάτων που κάνει ο Γιάννης στο παρκέ.

Λένε ότι ίσως είναι ο κορυφαίος παίκτης του NBA. Δεν προσπαθώ να του αφαιρέσω τίποτα. Είναι σίγουρα στη συζήτηση για τον MVP. Δεν νομίζω, όμως, ότι μπορεί να διατηρήσει αυτή την κυριαρχία. Έχει 37 πόντους ανά αγώνα”, είπε ο Πιρς.

Στη συνέχεια, ο θρύλος των Σέλτικς μίλησε ακόμη πιο αναλυτικά: “Έχει βάλει 147 πόντους συνολικά και μόνο οι 8 είναι εκτός της ρακέτας. Η άμυνα θα αρχίζει να προσαρμόζεται πάνω του και θα περιοριστεί. Τον βλέπω να τελειώνει τη σεζόν έχοντας 25 με 28 πόντους ανά αγώνα. Τον λατρεύω, έχει όλα τα “εργαλεία” και τις ικανότητες αλλά μέχρι να φτιάξει το σουτ, τον βλέπω σε αυτούς τους αριθμούς”.

Ο Πιρς δεν αποκάλεσε τον Γιάννη “υπερεκτιμημένο“αλλά τόνισε ότι ο κόσμος υπερεκτιμάει αυτό που βλέπει από τον “Greek freak“. Ουσιαστικά στηλίτευσε την αντίδραση του κοινού σε αυτά που κάνει ο Γιάννης κι όχι τα ίδια τα κατορθώματα του ηγέτη των Μπακς.

Παρ’όλα αυτά, τόσο ο Τρέισι ΜακΓκρείντι, όσο κι ο Τζέιλεν Ρόουζ, οι οποίοι βρίσκονταν στο στούντιο, διαφώνησαν με τον Πιρς. Ο “T-Mac“, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι ο Γιάννης κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, στην ψηφοφορία για τον MVP.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…