Κεντρική Basket League Κύμη Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Ο’ Μπράιεν

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Ο’ Μπράιεν

Όπως ήταν ήδη γνωστό ο τραυματισμός του Τζέικ Ο’ Μπράιεν ήταν αρκετά σοβαρός και ο 28χρονος χειρουργήθηκε με επιτυχία, ώστε να διορθωθεί ο τραυματισμός του. Οι άνθρωποι της Κύμης είναι σοκαρισμένοι και η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει τα πλάνα τους, για την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας του Αμερικανού:

“Ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης Jake O’Brien υπεβλήθη σήμερα το απόγευμα σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, μετά από κάταγμα στην αριστερή κνήμη που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Η επέμβαση έγινε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον Διευθυντή της  Ορθοπεδικής Κλινικής – Αθλητικών Κακώσεων κ. Παντελή Νικολάου. Ο χρόνος αποκατάστασης του αθλητή υπολογίζεται στους τρεις περίπου μήνες.

Ο τραυματισμός του O’Brien είναι σημαντικό πλήγμα για την ομάδα μας, καθώς εκτός από εξαιρετικός χαρακτήρας, ήταν και ένας αθλητής που το τεχνικό επιτελείο της Κύμης είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του.. Αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή βεβαίως είναι η υγεία του Jake, στον οποίο ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…