Κεντρική NBA “Όταν ξυπνήσεις, θα σκεφτείς ότι όλο αυτό ήταν μόνο ένας εφιάλτης”
NBA

“Όταν ξυπνήσεις, θα σκεφτείς ότι όλο αυτό ήταν μόνο ένας εφιάλτης”

bryant hayward

Η σεζόν ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Γκόρντον Χέιγουορντ, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του NBA, ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Καβαλίερς. Ο 27χρονος, στο ντεμπούτο του με τους “Κέλτες”, σε μία ατομική προσπάθεια πάτησε άσχημα στο παρκέ και γύρισε ο αστράγαλός του προκαλώντας σοκ σε όλους στο γήπεδο.

Ο καταλληλότερος για να συμβουλεύσει των πρώην παίκτη των Τζαζ, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κόμπι Μπράιαντ, που έχει βιώσει έναν ανάλογο τραυματισμό τον Απρίλιο του 2013 υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ματς των Λέικερς με τους Ουόριορς.

Ο “Black Mamba” με μία πολύ όμορφη επιστολή προσπάθησε να σταθεί στο πλευρό του Χέιγουορντ και να του δώσει δύναμη για την προσπάθειά του να επιστρέψει στα παρκέ.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης των Λέικερς έγραψε: “Να λυπηθείς. Να τρελαθείς. Να απογοητευτείς. Ούρλιαξε. Κλάψε. Μελαγχόλησε.Όταν ξυπνήσεις, θα σκεφτείς ότι όλο αυτό ήταν μόνο ένας εφιάλτης, για να καταλάβεις πως όλα είναι τόσο αληθινά. Θα είσαι θυμωμένος και θα επιθυμήσεις να γυρίσεις πίσω σε εκείνη την ημέρα, σε εκείνο το παιχνίδι, πριν από εκείνη την φάση.

Αλλά η πραγματικότητα δεν δίνει τίποτα πίσω και ούτε εσύ θα έπρεπε.

Είναι ώρα για να προχωρήσεις μπροστά και να εστιάσεις στο να κάνεις τα πάντα που είναι στο χέρι σου για να προετοιμαστείς για την επέμβαση, να ρωτήσεις όλες εκείνες τις απορίες που έχεις, ώστε να καταλάβεις τα πάντα γύρω από την διαδικασία, για να το αποτυπώσεις στο υποσυνείδητό σου, την ώρα που θα εγχειρίζεσαι και να έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα για επιτυχία.

Μετά, συγκεντρώσου στην ανάρρωση, ημέρα με την ημέρα.

Είναι ένα μακρύ ταξίδι, αλλά αν συγκεντρωθείς στους μικρούς στόχους στην διάρκεια της διαδρομής, θα βρεις την ομορφιά στον αγώνα του να κάνεις απλά πράγματα, που πριν από αυτόν τον τραυματισμό τα έπαιρνες δεδομένα. Αυτό επίσης σημαίνει πως όταν επιστρέψεις, θα έχεις μια άλλη οπτική για τα πράγματα.

Θα είσαι τόσο ευγνώμων που θα είσαι ικανός να στέκεσαι, να περπατάς, να τρέξεις, που θα προπονείσαι πιο σκληρά από ποτέ. Βλέπεις την πίστη μέσα σου και θα επιστρέψεις πίσω καλύτερος παίκτης. Καλή τύχη σε αυτό το ταξίδι αδερφέ μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…