Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Γκάλης ΟΛΩΝ των Ελλήνων

Ο Γκάλης ΟΛΩΝ των Ελλήνων

galis4

Τις τελευταίες ώρες κι ύστερα από ένα δημοσίευμα εφημερίδας, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για εμπλοκή του Νίκου Γκάλη στην πολιτική. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να πείσει τον “Γκάνγκστερ” να πολιτευτεί, πράγμα που ουδέποτε θα συμβεί. Ο “Θεός” του μπάσκετ δεν πρόκειται να πολιτευτεί με κανένα κόμμα, πολύ απλά γιατί θα μπορούσε να είναι ΜΟΝΟ ηγέτης κι όχι να ακολουθεί.

Εάν ο Νίκος Γκάλης αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι, αυτό θα ήταν σίγουρα το μπάσκετ. Όλα τα υπόλοιπα γράφονται με σκοπό, όσο πλησιάζουν οι εκλογές.

Διαβάστε την απάντηση του Χρήστου Σαμαρά, ενός από τους λίγους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον “Γκάνγκστερ“.

“Ο Θεός του μπάσκετ δεν ασχολήθηκε αλλά και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική .Είναι από τους λόγους που όλοι οι Έλληνες τον έχουν πολύ ψηλά στην εκτίμηση τους. Ο Νίκος Γκάλης είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα σ’ αυτήν τη χώρα που τον λατρεύουν οι Έλληνες και τον θεωρούν σαν δικό τους άνθρωπο ,σαν μέλος της οικογένειας τους. Όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές από δω και πέρα θα βλέπετε δημοσιεύματα που είναι φαντασιώσεις κάποιων ή πληροφορίες ψευδείς πολιτικών που τις περνούν σε δημοσιογράφους δικών τους εντύπων περί δήθεν εμπλοκής του Θεού στην πολιτική. Όμως για να μην τρώτε το παραμύθι θα σας πω ότι ο Νικ είναι πάνω από κόμματα και δεν θέλει να ακούει για εμπλοκή του στην πολιτική γιατί θέλει να περπατάει στον δρόμο και να ακούει από τον απλό κόσμο κολακευτικά σχόλια γι’ αυτόν σε αντίθεση με τους πολιτικούς που δεν τολμούν να βγουν έναν περίπατο και να μιλήσουν με τον λαό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…