Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας”

“Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας”

makis giatras

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, στη νίκη επί του Γ.Λ. Φάρου. Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα του πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της, ενώ εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στον Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος “έχασε” ένα συγγενικό πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Εύχομαι στον Φάρο Λάρισας να έχει ένα καλό πρωτάθλημα. Η μεγάλη κατηγορία χρειάζεται τις ομάδες από την επαρχία. Η Λάρισα είναι μία πόλη που η παρουσία της χρειάζεται στο ελληνικό μπάσκετ. Παράλληλα, εύχομαι και στον κόουτς Σκουρτόπουλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην Εθνική ομάδα. Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι κι ο ίδιος κι η δουλειά του, αλλά κι ο χαρακτήρας του ως άνθρωπος.

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Νώντα Παπαντωνίου, για την απώλεια του συγγενικού του προσώπου. Ο Νώντας είναι ένα παιδί που πέρασε, πέρσι, κι από την οικογένειά μας στον Προμηθέα κι ήταν πολύ καλός σήμερα. Εμείς κάναμε ένα καλό α΄ ημίχρονο. Είχαμε ρυθμό, βάλαμε τα σουτ, ενώ σκοράραμε και με αιφνιδιασμούς. Κάποια στιγμή, στο β΄ ημίχρονο, είχαμε ένα άσχημο διάστημα, με τον Φάρο να αντιδράει. Μπήκαν στην εξίσωση κι ο Παπαντωνίου κι ο Βαβάτσικος, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί.

Ευτυχώς, ξαναβρήκαμε τη δύναμη και κρατήσαμε τον έλεγχο του αγώνα και θεωρώ ότι κερδίσαμε σχετικά εύκολα στο τέλος. Αυτό, πάντως, που θέλω να τονίσω είναι ότι παίχτηκε ωραίο μπάσκετ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος το χάρηκε και γι’ αυτό θα συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και να μας στηρίζει κι αυτό είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα για εμάς. Όσον αφορά στην αντίδρασή μας, στην αντεπίθεση του Φάρου, θέλω να τονίσω ότι δεν παίζουμε μόνοι μας μπάσκετ.

Θα δουλέψουμε στη συνέχεια στο να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας, ωστόσο, θέλω, επίσης, να σας θυμίσω ότι είμαστε μία νέα ομάδα, με τρεις παίκτες (σ.σ. Λίποβι, Φαγιέ, Μιλόσεβιτς) να ενσωματώνονται στην προετοιμασία αρκετά αργότερα χρονικά. Είναι νωρίς ακόμη να οριοθετήσουμε στόχους και να λέμε μεγάλα λόγια, γιατί μια ομάδα της Basket League μπορεί να ενισχυθεί και να αλλάξουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος”.

Αναφορικά με την απουσία του τραυματία Τρέβορ Ρέλεφορντ και τη συνέχεια: “Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πορευόμαστε σε κάθε παιχνίδι με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Ο Τρέβορ είχε έναν τραυματισμό και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει σήμερα, εντούτοις, τα υπόλοιπα παιδιά ανταποκρίθηκαν.

Ισχύει κι ότι είχα πει και αμέσως μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Σήμερα, πανηγυρίζουμε και χαιρόμαστε κι από αύριο αφήνουμε στην άκρη τη Λάρισα και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο. Θα πάμε στην Αθήνα με στόχο να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…