Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μονόδρομος η νίκη”

“Μονόδρομος η νίκη”

andreas

Το Ρέθυμνο Cretan Kings υποδέχεται, αύριο (14/10, 16:30), τον Κόροιβο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου υποστήριξε -μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ- πως η νίκη είναι μονόδρομος για τους Κρητικούς, κινούμενος σε πανομοιότυπο μήκος κύματος με τον προπονητή του, Νίκο Βετούλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog, που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Μονόδρομος η νίκη
Καλησπέρα για 2η συνεχόμενη εβδομάδα από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Δυστυχώς η δική μου… γραπτή πρεμιέρα δε συνδυάστηκε με νίκη στην αγωνιστική πρεμιέρα της ομάδας μου. Στη Ρόδο για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε γιατί τα συγκεκριμένα παιχνίδια χαρακτηρίζονται ντέρμπι. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν ήμασταν εμείς νικητές, όπως τα είχαμε καταφέρει στο περσινό μας ντεμπούτο. Το παιχνίδι όπως θα είδατε κρίθηκε στις λεπτομέρειες και όποιος και να κέρδιζε το αποτέλεσμα θα ήταν δίκαιο.

Αυτήν την αγωνιστική θα δώσουμε το πρώτο μας παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας, το οποίο μας δίνει έξτρα κίνητρο για να πάρουμε τη νίκη. Μία νίκη που είναι “μονόδρομος” για μας, καθώς ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Άλλωστε το όπλο του Ρέθυμνο Cretan Kings όλα αυτά τα χρόνια είναι το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”, με τις επιτυχίες εντός των “τειχών” να κρίνουν εν πολλοίς κάθε σεζόν τους στόχους του. Είμαστε έτοιμοι για την αυριανή μάχη, αλλά και να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη μπροστά στους φιλάθλους μας.

Ο Κόροιβος από την άλλη μεριά έδειξε με το “καλημέρα” τις φετινές προθέσεις του. Πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή νίκη επί του Άρη και μας προϊδέασε για το τι μας περιμένει. Όμως, εμείς μέσα στην έδρα μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν και αναμένουμε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πάντως ο ανταγωνισμός φαίνεται να έχει αυξηθεί σημαντικά, περιμένοντας πολλά και δυνατά παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…