Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Η νίκη είναι μονόδρομος”

“Η νίκη είναι μονόδρομος”

nikos vetoulas

Το Ρέθυμνο Cretan Kings, μετά την ήττα από τον Κολοσσό (64-63) στη Ρόδο, προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κόροιβο (14/10, 16:30), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο αγώνας (θυμίζουμε πως) δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Στο μεταξύ, ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Βετούλας, τόνισε πως “η νίκη είναι μονόδρομος”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος, δεδομένης της ήττας στη Ρόδο. Από κει και πέρα, θεωρώ πως η επιστροφή του Ράιτ μας δίνει περισσότερες ποιοτικές επιλογές. Σίγουρα, η νίκη του Κοροίβου στην πρεμιέρα επί του Άρη δείχνει τον αυξημένο ανταγωνισμό που θα υπάρχει, φέτος, στο πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Στο γήπεδό μας θέλουμε να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον Κόροιβο να κάνει το παιχνίδι του. Το θέμα μας είναι μόνο το αυριανό ματς κι όχι τα επόμενα. Πρέπει να κερδίσουμε και μετά βλέπουμε”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Χιου Ρόμπερτσον υποστήριξε ότι: “Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και το πρώτο εντός έδρας. Σίγουρα, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας και να την αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας.

Το πιο σημαντικό πράγμα, που έχουμε να κάνουμε, είναι να παραμείνουμε πιστοί σε αυτά που μας έχει πει ο κόουτς. Αυτή την εβδομάδα, έχουμε δουλέψει αρκετά, θέλουμε να το διασκεδάσουμε και να πάρουμε το πρώτο μας δίποντο.
Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Το σημαντικό είναι να μαχόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…