Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μας “ξύπνησε” η ήττα από τον Άρη”

“Μας “ξύπνησε” η ήττα από τον Άρη”

171229

Ο Ουσμάν Κρουμπαλί τόνισε -μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ- πως η ήττα από τον Άρη, για το Κύπελλο, “ξύπνησε” τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, κόντρα στον Προμηθέα (07/10, 19:00, “PAOK Sports Arena”).

Αναλυτικά όσα έγραψε ο άσος των “ασπρόμαυρων”:

“Το όνομά μου είναι Ουσμάν Κρουμπαλί, είμαι γνωστός σαν “Ousjuice” (“Ουσ-τζους“) και θα ήθελα να δώσω στην ελληνική κοινότητα του μπάσκετ μια ματιά “εκ των έσω” στην αγωνιστική σεζόν του ΠΑΟΚ για το 2017-’18. Ελπίζω να είστε όλοι έτοιμοι για χάι-λάιτς τύπου ΝΒΑ, καρφώματα, σταυρωτές, τους καλύτερους που έχει να δείξει το πρωτάθλημα, τις πιο “κουλ” χειραψίες, απίστευτες πάσες και non-stop ελληνικό μπάσκετ για τους επόμενους μήνες.

ΠΑΟΚ, οι ένδοξοι “ασπρόμαυροι”. Η ομάδα μας ξεκίνησε την επίσημη σεζόν 2017-’18 με ήττα απέναντι στον συμπολίτη, Άρη. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου για την ομάδα μας κι έβαλε πολλά πράγματα σε προοπτική για μας ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος, το Σάββατο (07/10), απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας.

Αν βλέπεις τα πράγματα απ’ έξω, βλέπεις την ήττα, που είναι πραγματική μεν, αλλά μας “ξύπνησε” και μας δημιούργησε μια αίσθηση επείγοντος. Ο αποκλεισμός μας από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου ήταν δυσάρεστο συναίσθημα. Εντούτοις, μια καλή εμφάνιση της ομάδας μας, το Σάββατο, και νίκη είναι η απάντηση που χρειαζόμαστε για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Η διαχείριση των τραυματισμών και το να χάνεις βασικούς παίκτες πριν από την έναρξη της σεζόν είναι πάντα δύσκολη, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι κι ο καθένας ξεχωριστά να κάνει το κάτι παραπάνω, ώστε, ως ομάδα, να εξασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουμε το Σάββατο.

Ξεκινώντας με το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, στο γήπεδό μας, κι έχοντας τους οπαδούς δίπλα μας, να μας δώσουν ενέργεια είναι πάντα σημαντικό. Γι’ αυτό ζητάω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθουν και να υποστηρίξουν την ομάδα τους, τη δική μας ομάδα, το Σάββατο. Χρειαζόμαστε το πάθος και τη δύναμή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…