Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Κρύβουν το βράδυ στην ντουλάπα τον Αντρέα

Κρύβουν το βράδυ στην ντουλάπα τον Αντρέα

Παραφράσαμε λίγο τους στίχους που γράφτηκαν για τον αείμνηστο Ανδρέα Λεντάκη, προκειμένου να περιγράψουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΣΚΑ. Αίφνης, ο Γιάννης Αλεξόπουλος αποφάσισε να βγάλει την Ένωση στο προσκήνιο, με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο, να επισκέπτεται το μεσημέρι της Παρασκευής τα γραφεία της ΕΣΚΑ, στο Γαλάτσι.

Η πόρτα της ΕΣΚΑ είναι καθημερινά ανοιχτή σε όλους. Ευχαριστούμε τον κ. Δέρβο για την επίσκεψή του στα γραφεία μας” είπε ο κ. Αλεξόπουλος, που φωτογραφήθηκε -όλο καμάρι- με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Βεβαίως, στη φωτογραφία δεν υπάρχει το πορτραίτο του Ανδρέα Παπανδρέου, που ήταν κεντρικό σημείο αναφοράς στην επίσκεψη του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Είτε φρόντισαν να… αποκαθηλώσουν τον Ανδρέα, είτε να φωτογραφηθούν σε άλλο σημείο…

Φαντάζομαι ότι αν επισκεφθεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τα γραφεία της ΕΣΚΑ, θα υπάρχει κάποιο σημείο με κόκκινες αποχρώσεις. Ου μην και να βρεθεί ένα σφυροδρέπανο, γιατί ως γνωστό τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει αγαστές (συντροφικές) σχέσεις με το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Πώς βρέθηκε ο κ. Δέρβος στα γραφεία της ΕΣΚΑ; Αν διαβάσατε (δείτε εδώ) την “Τάπα“, ξέρετε τα πάντα. Ο παράγοντας που κυκλοφορεί παντού μαζί του ο κ. Αλεξόπουλος αυτοπροσδιορίζεται ως “κολλητός” του Δέρβου, λέγοντας στον περίγυρό του πως “αν βγει η Νέα Δημοκρατία στα πράγματα, θα τους κατουράω“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Προμηθέας – Μεσολόγγι 82-68: Υποβιβασμός για την ομάδα του Καλαμπάκου

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Προμηθέα στην Basket League, καθώς επικράτησε με 82-68 του …