Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ηγέτης του Κολοσσού είναι η ομάδα”

“Ηγέτης του Κολοσσού είναι η ομάδα”

Likogiannis

Ο τεχνικός του Κολοσσού H Hotels, Άρης Λυκογιάννης, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ (82-78) στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο προπονητής των Ροδιτών, δε, τόνισε πως “ηγέτης του Κολοσσού είναι η ομάδα“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, γιατί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με αλλαγές και νέα πρόσωπα έχουμε καταφέρει σχετικά γρήγορα να δημιουργήσουμε χημεία και το κυριότερο να περάσουμε το πνεύμα και τη φιλοσοφία που έχει η ομάδα την τελευταία τετραετία.

Με μεγάλη μου χαρά, βλέπω ότι οι παίκτες ανταποκρίνονται, γιατί παίζουν με πάθος κι αυταπάρνηση κι έχουν κίνητρο να αποδείξουν πράγματα. Είναι από τις νίκες που, εκτός από το ψυχολογικό και το βαθμολογικό κέρδος, το μεγαλύτερο κέρδος έχει να κάνει με το κύρος και το πρεστίζ της ομάδας, γιατί το να κερδίζεις έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, με τόσο μεγάλους παίκτες, όπως είναι η ΑΕΚ, σίγουρα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Μας άφησε μία πικρία το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας και, κυρίως, ο τρόπος που ήλθε αυτό, αλλά νομίζω ότι είμαστε πιστοί και σταθεροί στις αρχές μας όσον αφορά στο μπάσκετ που παίζουμε και θεωρώ ότι, όσο καιρό συμβαίνει αυτό, εμείς θα βρίσκουμε τη λύση. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος”.

Για το αν περίμενε η ομάδα του να “πληγωθεί” από την κούραση λόγω του μικρού αριθμού παικτών: “Είχαμε αρκετά φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι μας βοήθησε το τρίτο δεκάλεπτο, για να συντηρηθούμε. Παίξαμε υποδειγματική άμυνα και κρατήσαμε τον αντίπαλο χαμηλά και βρήκαμε πολύ καλό ρυθμό. Σίγουρα, φοβάσαι αν έχει παίκτες φορτωμένους με φάουλ.

Ο Τζόουνς σχεδόν δεν έπαιξε στο ματς, ο Χάρις είχε τρία φάουλ από το πρώτο ημίχρονο κι ο Ράιτ είχε δύο γρήγορα φάουλ. Αλλάξαμε την άμυνά μας πάνω στον Μαυροειδή, κάναμε “παγίδες”. Μετά κι η ΑΕΚ έπαιξε με σχήματα, που δεν είχαν πολλά ποστ-απ κι αυτό μας βοήθησε να συντηρηθούμε και γενικά μας βόλεψε αυτή η διαδικασία”.

Για το αν ο Μάλκολμ Γκρίφιν είναι ο ηγέτης του Κολοσσού: “Ηγέτης του Κολοσσού είναι ο Κολοσσός. Ποτέ δεν υπήρξε ηγέτης σε αυτήν την ομάδα. Ηγέτης δεν ήταν ούτε ο Ουότερς, ούτε ο Ρέλεφορντ, ούτε κανένας. Ο ηγέτης του Κολοσσού είναι η ομάδα. Τη μία ημέρα είναι ο Μάλκολμ (σ.σ. Γκρίφιν), την άλλη ο Μπρέι, ο Γεωργαλλής, ο Σχίζας…”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…