Κεντρική Ασίστ Περαστικός Η βόλτα του Κυριάκου

Η βόλτα του Κυριάκου

tavoulareas kiriakos

Καλημέρα φιλαράκια. Πήγα πρωί πρωί σήμερα να πιω το καφεδάκι μου, στο γνωστό café των βορείων προαστίων και γύρισα γεμάτος νέα. Τόσα που δεν χωράνε σε μία… καταχώρηση, γι’ αυτό και θα ξαναπεράσω (τι Περαστικός θα ήμουν;) σύντομα. Εκεί που καθόμουν, στη διπλανή παρέα, άρχισαν να συζητούν για διαιτητικά θέματα.

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι αλλαγές στην ΚΕΔ. Το έχει αποφασίσει η ΕΟΚ, πως πρέπει να αλλάξει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Μάλιστα, οι τύποι που κάθονταν δίπλα έλεγαν ότι πρώτος που θα κόβοντας ήταν ο Κυριάκος Ταβουλαρέας.

Όχι πως μου κάνει εντύπωση, αφού πλέον ο Καλαματιανός δεν έχει πολλά να προσφέρει, από τη στιγμή που άλλαξε η πολιτική κατάσταση” είπε ο ένας. “Και… πολύ κάθισε” είπε ο άλλος. “No Σαμαράς, no party” είπε ο τρίτος της παρέας και γέλασαν. Γέλαγα κι εγώ, που δεν με πήραν χαμπάρι και μιλούσαν ανοιχτά, όμως κάπου εκεί εμφανίστηκε κάποιος, ο οποίος… έκοψε τα γέλια.

Καλά τα λέτε, αλλά έχετε μείνει πίσω. Ο Καλαματιανός εμφανίστηκε τις προάλλες στα γραφεία της ΕΟΚ” τους είπε και συνέχισε. “Δεν ήταν μόνος. Είχε έναν βουλευτή μαζί του“. Άλαλα έμειναν τα πλήθη… Εντάξει, δεν είναι κακό να εμφανίζεται παράγοντας της ΚΕΔ στα γραφεία της ΕΟΚ. Καθημερινά τόσος κόσμος περνά.

Όσο για τον βουλευτή, φίλος του Κυριάκου ήταν, για καφέ θα πήγαιναν μετά, είπε να πει μια “καλημέρα”. Πού βρίσκετε, δηλαδή, το περίεργο; Και πού ξέρετε, συμπαθητική μορφή είναι ο Καλαματιανός πρώην διαιτητής, μπορεί να το ξανασκεφτούν τα μεγάλα κεφάλια της Ομοσπονδίας και να τον κρατήσουν. Οι αποφάσεις μπορούν εύκολα να ανατραπούν, από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…