Κεντρική A2 Η συγκίνηση του Σορώτου
A2

Η συγκίνηση του Σορώτου

Ο Κώστας Σορώτος έδωσε συγχαρητήρια στον Ηρακλή και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για τη νίκη του “γηραιού” επί του Παπάγου. Ο προπονητής των “στρατηγών” εξέφρασε τη συγκίνηση του για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι Καραρούδης, Αγγελακόπουλος, Καλαϊτζίδης και Τότσιος, ενώ έσταξε… μέλι για τον Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Η ανακοίνωση:
“Συγχαρητήρια
 στον Ηρακλή και στον άξιο συνάδελφο Βαγγέλη Αλεξανδρή για την δικαιότατη νίκη τους όπως και για την άψογη φιλοξενία τους και την ατμόσφαιρα που επικράτησε την ώρα του αγώνα που ήταν άψογη.
Κάτι επι προσωπικού: Δεν κρύβω τη συγκίνηση μου για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν παίκτες του Ηρακλή που είχα παλιότερα συνεργαστεί μαζί τους όπως ο Κώστας ο Κακαρούδης και ο Βασίλης ο Αγγελακόπουλος αλλά και ο Καλαιτζίδης και το κόσμημα του Ελληνικού μπάσκετ ο Κώστας ο Τότσιος που δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί..

Τους ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου γιατί είναι μια δικαίωση για τον τρόπο που επέλεξα να δουλεύω με τα παιδιά που περάσαν απο τα χέρια μου αλλά και για τον τρόπο που σεβάστηκα αντιπάλους με ήθος και αξίες.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους αρκετούς Θεσσαλονικιούς μπασκετανθρώπους που ήρθαν να με χαιρετήσουν και να πούμε μια κουβέντα.

Τέλος θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία για ένα παιδί που είχα ένα χρόνο στα χέρια μου πριν 20 χρόνια και η αγάπη που μου δείχνει συνέχεια απο τότε αυτός και η οικογενειά του με έχουν αφήσει άφωνο και έχουν γεμίσει τη ψυχή μου με τόση χαρά αλλά και συγκίνηση. Χωρίς πολλά λόγια : Γιαννάκη Γκαγκαλούδη σε αγαπώ και σε ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω άλλα λόγια να σου εκφράσω την αγάπη μου. Είσαι άντρας……Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά….
Υ.Γ Συμπαίκτης: Αυτός που παίζει μαζί με κάποιους άλλους για έναν κοινό σκοπό μέσα σε μια ομάδα……”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2: Οι διαιτητές του Φίλιππος Βέροιας – Ψυχικό

Οι διαιτητές και ο κομισάριος του εξ αναβολής αγώνα Φίλιππος Βέρ.-Ψυχικό είναι: Τετάρτη 14…