Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Οι νίκες, η Κωνσταντινούπολη και τα Τρίκαλα

Οι νίκες, η Κωνσταντινούπολη και τα Τρίκαλα

171229

Ο ΠΑΟΚ μετά τις διαδοχικές ήττες στην εκκίνηση της σεζόν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, αρχικά στο παιχνίδι με την Κύμη και στη συνέχεια απέναντι στην Ορλαντίνα. Ο Ουσμάν Κρουμπαλί αναφέρθηκε στα επιτυχημένα αποτελέσματα των “ασπρόμαυρων” την τελευταία εβδομάδα, όπως και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (28/10, 18:30), για την τέταρτη “στροφή” της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο ιστολόγιό του στον ΕΣΑΚΕ:

“Οι νίκες, η Κωνσταντινούπολη και τα Τρίκαλα

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πολύ καλή για εμάς. Μετά από τις σκληρές ήττες στην αρχή της σεζόν, οι δύο νίκες που πήραμε κόντρα στην Κύμη και την Ορλαντίνα μας ανακούφισαν, γιατί βλέπουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε από την προετοιμασία να αποδίδει.

Αισθανόμαστε καλά με αυτές τις νίκες, αλλά δεν είμαστε ακόμα ικανοποιημένοι γιατί έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Η ψυχολογίας μας, πάντως, είναι ανεβασμένη.

Θεωρώ ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε κάθε ματς προσθέτουμε και από κάτι θετικό στον τρόπο που αγωνιζόμαστε και σίγουρα αυτό μας βοήθησε στο να πάρουμε τις δύο νίκες. Αν θέλουμε να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, παίκτες και προπονητές, θα δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

Κατά την επιστροφή μας από την Ιταλία, σταματήσαμε στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχαμε μία πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη σε ένα σχολείο. Είναι πάντα ευχάριστο για εμάς να ερχόμαστε σε επαφή με νέα παιδιά και να περνάμε χρόνο μαζί τους.

Επίσης, ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα που καταφέραμε να βρεθούμε στο μέρος που ουσιαστικά ξεκίνησε η ιδέα του ΠΑΟΚ. Μπορεί το ταξίδι της επιστροφής να ήταν πολύωρο και κουραστικό, αλλά αυτό το διάλειμμα στην Κωνσταντινούπολη, ήταν πολύ ευχάριστο για όλους μας.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τα Τρίκαλα. Νιώθω έτοιμος για τον συγκεκριμένο αγώνα, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλη η ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…